Contact formulier (Hosting probleem?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal,

Ik heb een probleem met een stuk codering.
Dit is het html gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                        <form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form>
                        <div id="ajaxsuccess">Successfully sent!!</div>    


En dit het php gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php
session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['name']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['name']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['email']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['message']) || empty($_POST['subject']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }


// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['name']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['email']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['message']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['name']) . ' <' . $_POST['email'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['subject'] = str_replace('\n', '', $_POST['subject']); // Verwijder \n
  $_POST['subject'] = str_replace('\r', '', $_POST['subject']); // Verwijder \r
  $_POST['subject'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['subject'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['subject'], $inhoud_mail, $headers))
  {

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Het contactformulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Het contactformulier is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het contactformulier kon niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.
Zou iemand mij op weg kunnen helpen?

Met vriendelijke groet,
Gewijzigd op 20/03/2014 13:12:33 door TonnyBoy Verweij
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 10:16:06
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2014 12:41:43
Quote Anchor link
Staat de PHP-code met session_start() wel helemaal aan het begin?

Voor een PHP-sessie worden sessiecookies gebruikt. En cookies zijn HTTP-headers, die moet worden verzonden vóór HTML-output.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 13:01:48
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 10:44:25:
Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.

Ik heb geen idee wat je hier mee bedoelt.

Wat is "Met html bij de php"?
Waarnaar en hoe verwijs je?
Wat werkt er dan niet? Krijg je een foutmelding?
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:10:20
Quote Anchor link
Sorry voor mijn warrige informatie!

Als ik mijn HTML codering met de PHP codering samenvoeg tot 1 bestand dan werkt de code wel.
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.
 
Reshad F

Reshad F

20/03/2014 13:15:38
Quote Anchor link
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:18:51
Quote Anchor link
Reshad F op 20/03/2014 13:15:38:
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.


Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

20/03/2014 13:45:44
Quote Anchor link
Behalve dat het niet is ingesprongen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 14:36:09
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 14:38:48
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 20/03/2014 14:36:09:
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php


Ik noemde het als voorbeeld formulierverzenden.php
Het oorspronkelijke bestand is gewoon formulier.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.