Contact formulier (Hosting probleem?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal,

Ik heb een probleem met een stuk codering.
Dit is het html gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                        <form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form>
                        <div id="ajaxsuccess">Successfully sent!!</div>    


En dit het php gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php
session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['name']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['name']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['email']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['message']) || empty($_POST['subject']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }


// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['name']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['email']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['message']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['name']) . ' <' . $_POST['email'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['subject'] = str_replace('\n', '', $_POST['subject']); // Verwijder \n
  $_POST['subject'] = str_replace('\r', '', $_POST['subject']); // Verwijder \r
  $_POST['subject'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['subject'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['subject'], $inhoud_mail, $headers))
  {

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Het contactformulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Het contactformulier is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het contactformulier kon niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.
Zou iemand mij op weg kunnen helpen?

Met vriendelijke groet,
Gewijzigd op 20/03/2014 13:12:33 door TonnyBoy Verweij
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:14:10
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2014 12:41:43
Quote Anchor link
Staat de PHP-code met session_start() wel helemaal aan het begin?

Voor een PHP-sessie worden sessiecookies gebruikt. En cookies zijn HTTP-headers, die moet worden verzonden vóór HTML-output.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 13:01:48
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 10:44:25:
Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.

Ik heb geen idee wat je hier mee bedoelt.

Wat is "Met html bij de php"?
Waarnaar en hoe verwijs je?
Wat werkt er dan niet? Krijg je een foutmelding?
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:10:20
Quote Anchor link
Sorry voor mijn warrige informatie!

Als ik mijn HTML codering met de PHP codering samenvoeg tot 1 bestand dan werkt de code wel.
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.
 
Reshad F

Reshad F

20/03/2014 13:15:38
Quote Anchor link
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:18:51
Quote Anchor link
Reshad F op 20/03/2014 13:15:38:
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.


Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

20/03/2014 13:45:44
Quote Anchor link
Behalve dat het niet is ingesprongen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 14:36:09
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 14:38:48
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 20/03/2014 14:36:09:
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php


Ik noemde het als voorbeeld formulierverzenden.php
Het oorspronkelijke bestand is gewoon formulier.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.