Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb een contactformulier gemaakt. Deze werkt wel op de localhost maar niet op de shared-server. Het script werkt wel op een andere website die bij dezelfde host zit. Maar daar is het script in een inline-frame geladen. En bij de nieuwe site is het scriptgeinclude. Ik weet niet of dit eventueel er mee te maken heb. Omdat hij het wel doet in localhost.

Ik weet niet wat ik moet posten om het jullie duidelijker te maken dus vraag maar als je bepaalde stukke code nodig heb.

Met vriendelijke Groeten Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 00:39:36
 
Thomas M

Thomas M

28/10/2006 15:01:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet? Wordt er niks weergegeven of werkt je php code erachter niet?
Post de code van je contactformulier en een stukje van de site waar het wel werkt en waar niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2006 15:11:00
Quote Anchor link
Werk je wel met superglobals? Dus $_POST['naam'], $_POST['adres'] in plaats van $naam, $adres?
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 17:31:00
Quote Anchor link
Het script is een exacte kopie(alleen emailadres gegevens niet) van deze site waar hij in gebruik is semh.info.

Het verschil met deze site is dat hij op deze pagina geinclude is en op de andere site waar het script werkende is, heb ik gebruik gemaakt van een inline frame.

Dus ik weet absoluut niet waarom hij het niet doet. Weet niet wat voor stuk code relevant hiervoor is. Het probleem is dus dat het script wel het formulier laat zien maar de gegevens niet controleert, het formulier niet verstuurt maar gewoon terug gaat naar de begin site.

Help help wie o wie.. snap er niks meer van heb van alles geprobeerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin -
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 20:41:00
Quote Anchor link
iemand enig idee?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/10/2006 21:04:00
Quote Anchor link
doet ie t wel als je hem niet include?
 
Frank -

Frank -

28/10/2006 21:06:00
Quote Anchor link
Kevin schreef op 28.10.2006 20:41:
iemand enig idee?
Waar is de code? Zonder code valt hier weinig zinnigs over te zeggen.
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 21:23:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 28.10.2006 21:04:
doet ie t wel als je hem niet include?


dat is correct als ik de contact pagina los oproep weergeeft hij deze correct en het script is dan werkend.

Ik zal mijn script hier volledig posten
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
<?php
ob_start(); // Voor Cookie setten
?>

<html>
<body>
<blockquote>
    <p><b>Contact</b></p>
    <br>
    Adresgegevens:<br>
    <br>
    Centrum voor Certificatie<br>
    Postbus 526<br>
    2400 AM  Alphen aan den Rijn<br>
    Telefoon 0172-242441<br>
    Fax 020-5248118<br>
    <br>
    <br>
    U kunt ons een bericht sturen via onderstaand contact formulier:<br>
<br>
<br>
<br>

</body>

</html>

<?php

// Config Gedeelte
$site = "http://centrumvoorcertificatie.nl/";    // Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$wm_naam = "Centrum voor Certificatie";                    // Webmaster naam
$wm_email = "";        // Webmaster E-mail
$Anti_Spam = "0";                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$fout_text = TRUE;                        // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$fout_vakje = TRUE;                        // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$html = FALSE;                                // Een HTML email

// Hierna hoef je niks meer te veranderen!

$naam = $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];
$bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);

// IP van de verstuurder
if(getenv($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
    $ip = getenv($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
}
elseif(getenv($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {
    $ip = getenv($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);
}
else {
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}


$host = gethostbyaddr($ip);         // Host van verstuurder

if($html) {
// Headers
    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$wm_naam.">\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$wm_naam.">\r\n";

// Bericht
    $message = "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN\">";
    $message .= "<HTML><HEAD>";
    $message .= "<META http-equiv=3DContent-Type content=3D\"text/html; = charset=3Dwindows-1252\">";
    $message .= "</HEAD><BODY>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<TABLE>";
    $message .= "<tr><td>Naam:</td><td>".$naam."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td>Email:</td><td><a href=\"mailto:".$email."\">".$email."</a></td></tr>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<tr><td>Bericht:</td><td>".$bericht."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td colspan=\"2\">&nbsp;</td></tr>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<tr><td>Datum:</td><td>".date("d-m-Y H:i:s")."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td>IP:</td><td><a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain=".$ip."\">".$ip."</a></td></tr>";
    $message .= "<tr><td>Host:</td><td>".$host."</td></tr>";
    $message .= "</TABLE></BODY></HTML>";
    
}


else {
// Headers
    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$wm_naam.">\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1";

// Bericht
    $message = "Naam: ".$naam."        \n";
    $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
    $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
    $message .= "               \n ";
    $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
    $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
    $message .= "IP: ".$ip."                    \n ";
    $message .= "Host: ".$host."                \n ";

}

// Mail Checker
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);
    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
       $valid = 1;
    return $valid;
}

// kijken of het cookie bestaat, zoja dan wordt het formulier niet getoond.
if(!isset($_COOKIE['mailformulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']))
    {

        foreach ($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

    // Alles Controleren Wanneer er op Verzenden wordt gedrukt
    if(isset($_POST['verzenden']))
    {

        $fout = "";
        if((empty($naam)) OR (strlen($naam) < 3) OR (eregi(">", $naam)))
        {

            $fout .= "U bent vergeten uw naam in te vullen! <BR>";
            unset($naam);
            $fout_vakje_naam = "input_fout";
            $fout_text_naam = "text_fout";
        }

        if((empty($email)) OR (strlen($email) < 7) OR (eregi(">", $email)))
        {

            $fout .= "U bent vergeten uw e-mail adres in te vullen! <BR>";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        {

            $fout .= "Vul een correct e-mail adres in! <BR>";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

        if((empty($onderwerp)) OR (strlen($onderwerp) < 3) OR (eregi(">", $onderwerp)) )
        {

            $fout .= "U bent vergeten een onderwerp in te vullen! <BR>";
            unset($onderwerp);
            $fout_vakje_onderwerp = "input_fout";
            $fout_text_onderwerp = "text_fout";
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $fout .= "U bent vergeten een bericht in te vullen! <BR";
            unset($bericht);
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        elseif(strlen($bericht) < 6)
        {

            $fout .= "Uw bericht is tekort! <BR>";
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        if(!empty($fout))
        {

        echo "<center><font color=\"#FF0000\"> $fout </font><br>"; // Weergeven van de fout(en)
        }
        else
        {
        mail($wm_email,$onderwerp,$message,$headers);

        // Bericht als mail succesvol is verzonden
        echo "<head><link href=\"style.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\"></head>";
        echo "<center><BR>Uw bericht is succesvol verzonden!<BR></center>";
        echo "<center><BR>U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.<BR></center>";
        echo "<center>Met vriendelijke groeten,<BR></center>";
        echo "<center><B>".$wm_naam."</B></center>";

        // cookie zetten tegen spam
        setcookie("mailformulier",1,time()+($Anti_Spam*60));

        // formulier wordt niet weer getoond
        $Formulier = TRUE;

        header("refresh:3;url=".$site."");
        }
    }
}

else {
    $Formulier = FALSE;
    echo "<html><head><link href=\"style.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" /></head><body>";
    echo "<center><h2> Spam Beveiliging </h2><br />";
    echo "Je kunt maar eens in de $Anti_Spam minuten een e-mail versturen!</center></body></html>";
    header("refresh:3;url=".$site."");
}


if(!isset($Formulier))
{

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<body>
<center>
<table class="tabel" border="1" cellpadding="6" cellspacing="0"  width="350" style="border-collapse: collapse">
<tr><td><br />
<form method="post" action="<?php echo $PHP_SELF; ?>">
<table>
<tr><td> </td><td> </td></tr>
<tr><td class="<?php echo $fout_text_naam; ?>">Naam:</td><td><input type="text" class="<?php echo $fout_vakje_naam; ?>" id="naam" name="naam" maxlength="20" value="<?php echo $naam; ?>" /></td></tr>
<tr><td class="<?php echo $fout_text_email; ?>">Email:</td><td><input type="text" class="<?php echo $fout_vakje_email; ?>" id="email" name="email" maxlength="30" value="<?php echo $email; ?>" /></td></tr>
<tr><td class="<?php echo $fout_text_onderwerp; ?>">Onderwerp:</td><td><input type="text" class="<?php echo $fout_vakje_onderwerp; ?>" id="onderwerp" name="onderwerp" maxlength="30" value="<?php echo $onderwerp; ?>" /></td></tr>
<tr><td valign="top" class="<?php echo $fout_text_bericht; ?>">Bericht:</td><td><textarea id="bericht" name="bericht" class="<?php echo $fout_vakje_bericht; ?>" cols="40" rows="5"><?php echo $bericht; ?></textarea></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="Verzenden"/><input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
</td></tr>
</table>
</form>
</td></tr>
</table>
</center>

</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 20/03/2011 16:19:57 door Bas IJzelendoorn
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2006 21:37:00
Quote Anchor link
Je hebt twee <html> en twee <body> tags in je script???
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/10/2006 22:30:00
Quote Anchor link
vervang

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start(); // Voor Cookie setten
?>


is door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ob_start(); // Output wordt gecached
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Je zou nu een melding te zien moeten krijgen met daarin informatie over waarom het script niet werkt.
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 22:32:00
Quote Anchor link
heb alle 2 jullie aanwijzingen aangebracht en krijg nu de volgende foutmeldingen:
Ik ga er nu even zelf naar kijken maar jullie tips zijn altijd welkom.



Notice: Undefined index: naam in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 37

Notice: Undefined index: email in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 38

Notice: Undefined index: onderwerp in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 39

Notice: Undefined index: bericht in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 40

Notice: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_FOR in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 44

Notice: Undefined index: HTTP_CLIENT_IP in /home/site13/web/test/teksten/contact.php on line 46
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/10/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Waar is je check?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naam
= $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];
?>


dat moet iets worden in de trand van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= (isset($_POST['naam'])) ? ($_POST['naam']) : ('Niet opgegeven');
//enz.
?>


Maar beter is nog gewoon een check toe te voegen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if(empty($_POST['naam']))
{

    echo 'Geef wel een naam op';
}

elseif(/*emtpy onderwerp*/)
{

    //echo onderwerp opgeven
}
//enz
else
{
    //voer script uit
}
?>
 
Kevin -

Kevin -

28/10/2006 22:49:00
Quote Anchor link
deze fouten geeft hij al voordat ik op verzend druk dus op het moment dat de pagina geladen word?... en niet nadat hij alles moet invullen want het script werkt gewoon als hij niet word geinclude
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
dan moet je even controleren met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') of er gesubmit is.
 
Kevin -

Kevin -

29/10/2006 16:26:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 28.10.2006 22:52:
dan moet je even controleren met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') of er gesubmit is.


waar moet ik die dan in het script neerzetten?
 
Kevin -

Kevin -

29/10/2006 18:02:00
Quote Anchor link
Iemand de tijd voor mij?
Want snap niet dattie die fouten geeft :S
 
- SanThe -

- SanThe -

29/10/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Kevin schreef op 28.10.2006 21:23:
PHP Newbie schreef op 28.10.2006 21:04:
doet ie t wel als je hem niet include?


dat is correct als ik de contact pagina los oproep weergeeft hij deze correct en het script is dan werkend.

Ik zal mijn script hier volledig posten

Dan moet je waarschijnlijk alle 'paths' aanpassen.
 
Kevin -

Kevin -

29/10/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Ik dacht zelf in het begin eigenlijk dat het lag aan de css links maar die heb ik compleet verwijderd dus dat kan niet. En verder heb ik alleen maar die contact pagina geinclude.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin -
 
Thijs de Zoete

Thijs de Zoete

29/10/2006 18:19:00
Quote Anchor link
licht het niet gewoon aan je php versie?
 
Kevin -

Kevin -

29/10/2006 18:23:00
Quote Anchor link
Thijs de Zoete schreef op 29.10.2006 18:19:
licht het niet gewoon aan je php versie?


het script werkt wel (dus dan zal de php versie ok zijn) alleen met include dan werkt het script niet meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.