Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:21:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een contact formulier maar krijg de volgende foutmelding.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 18

Hier de code.

Mail.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Contactformulier</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="doen.php">
<table>
<tr>
<td>Voornaam:</td>
<td><input type="text" name="voornaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td><input type="text" name="achternaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input type="text" name="adres" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td><input type="text" name="woonplaats" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoon nummer:</td>
<td><input type="text" name="telefoon" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-Mail:</td>
<td><input type="text" name="email" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Personen</td>
<td>
<select name="personen">
<option value="10">10</option>
<option value="25">25</option>
<option value="50">50</option>
<option value="100">100</option>
<option value="250">250</option>
<option value="500">500</option>
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>vragen/opmerkingen</td>
<td><textarea name="vragen/opmerkingen" rows="5" cols="50"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="verzenden" /></td>
<td><input type="reset" value="reset"/></td>
</tr>

</table>
</form>
</body>
</html>

Doen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$adres = $_POST['adres'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$telefoon = $_POST['telefoon'];
$email = $_POST['email'];
$personen = $_POST['personen'];
$textveld = $_POST['textveld'];

$onderwerp = "Een bestelling";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'Adres:'.$adres."\r\n". 'Woonplaats:'.$woonplaats."\r\n". 'telefoon:'.$telefoon."\r\n". 'E-Mail:'.$email."\r\n".'Personen:'.$personen."\r\n". 'textveld:'.$textveld."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Ik heb gekeken maar kan het zo niet vinden.


Groeten Ronnie Vos
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:27 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:41:13
 
Rienk Warners

Rienk Warners

20/03/2012 18:27:21
Quote Anchor link
probeer eens if(empty($voornaam) || empty($achternaam) || empty($ades) || empty($woonplaats) || empty($telefoon) || empty($email)){

i.p.v.:

if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:30:50
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeerd maar krijg nu deze melding.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 19

Wat is hier aan te doen?
 
Erwin H

Erwin H

20/03/2012 18:32:47
Quote Anchor link
De fout zit hem in het feit dat je de string op regel 15 niet afsluit, daar hoort een " achter.

Maar daarnaast heb je ook al een probleem met de POST variabelen. Ten eerste hoef je die niet over te zetten in variabelen (regels 4 t/m 11 zijn dus overbodig). Ten tweede moet je ALTIJD controleren of de POST (of GET) variabelen wel bestaan alvorens je ze gebruikt. Dit kan het beste met de functie isset(). Als er een niet bestaat dan kan je ofwel een foutmelding geven, ofwel een default waarde gebruiken. Doe je de check niet en bestaat de variabele niet, dan gaat je script onderuit op het moment dat je die variabele probeert aan te spreken.

Toevoeging op 20/03/2012 18:34:43:

PS ook op regel 14 sluit je het niet goed af
Gewijzigd op 20/03/2012 18:33:41 door Erwin H
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:38:15
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd en hij werkt nu bedankt.


Dit topic mag op slot.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2012 19:02:20
Quote Anchor link
Mooi. Topics sluiten we niet op PHPhulp tenzij ze in strijd zijn met de regels. ;) Ik heb wel even je e-mail adres uit het script verwijderd, tegen de spam.
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:59 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2012 19:07:58
Quote Anchor link
Gebruik een goede editor en je had zelf kunnen zien dat de kleurtjes niet kloppen.

Daarnaast hoop ik dat je de tips van Erwin H ter harte neemt.
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 13:03:39
Quote Anchor link
Ik probeer nu zelf ook een formulier te maken voor me website.
Ik zit met het probleem dat als ik mijn formulier wil verzenden de melding krijg of ik het script wil opslaan of alleen openen, niet helemaal de bedoeling dus.

Dit zijn me scripts:

Gegevens_laden.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Subinhoud</TITLE>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</HEAD>
<BODY>
<TABLE WIDTH=85% ALIGN=CENTER>
<TD>
<form action="Fout3.php" method="post">
<fieldset>
<legend>Foutmeldingsformulier</legend>
<label for="voornaam">Voornaam</label><input type="text" name="voornaam" id="voornaam"> <BR>
<label for="achternaam">Achternaam</label><input type="text" name="achternaam" id="achternaam"><BR>
<label for="Emailadres">E-mailadres</label><input type="text" name="Emailadres" id="Emailadres"><BR>
<label for="Foutregio">Foutlocatie</label><select name="Foutregio"> <option>Ringnummer </option> <option>Kolomnaam </option> <option>Overig namelijk </option> </select><input type="text" name="Foutlocatie" id="Foutlocatie"><P>
<label for="Probleemomschrijving">Probleemomschrijving</label><textarea rows="7" cols="25" name="Probleemomschrijving" ></textarea><p>
<input type="submit" value="Verzenden"><input type="reset" value="reset"/><p>
</fieldset>
</form>
<h1>De website maakt gebruik van uw eigen e-mailprogramma, mocht deze om toestemming vragen dan moet u deze toestemming geven.</h1>
</TD>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>

Fout3.php;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $Emailadres == "" || $Foutregio == "" || $Foutlocatie == "" || $Probleemomschrijving == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Weet iemand waar de fout zit, want het werkt nu dus niet.
 
Gerhard l

gerhard l

27/03/2012 13:08:25
Quote Anchor link
Hoe open je je script? Wel via xamp/wamp iets?
 
Niek Ha

Niek Ha

27/03/2012 13:10:44
Quote Anchor link
Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected]";


if ($voornaam == "" ||
$achternaam == "" ||
$Emailadres == "" ||
$Foutregio == "" ||
$Foutlocatie == "" ||
$Probleemomschrijving == "")
{

    echo ("Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
}
else{
mail ($mijnemail, $onderwerp, $bericht, $van);
echo "mail verzonden";
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2012 13:12:56
Quote Anchor link
Als ik even een paar tips mag geven:

- Ga niet onnodig op lijn 4 t/m 9 variabelen kopieeren, nergens voor nodig. Je kan je $_POST-variabelen ook prima gebruiken

- Gebruik ook eens trim in je controles, als iemand een spatie invult, is dat neit valide, maar wordt dat nu wel toegelaten

- Bouw foutafhandeling op je mail() functie in.

- Bij voorkeur, gebruik liever phpMailer of Swiftmailer. Dit werkt veel handiger....
Gewijzigd op 27/03/2012 13:25:29 door - Ariën -
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 14:36:17
Quote Anchor link
Ik ben vrij onbekend met php, dus snap nog niet echt wat jullie allemaal bedoelen. Zou iemand van jullie misschien mijn script kunnen aanpassen zodat het wel goed werkt? Misschien dat ik er op die manier wel iets van leer..

Toevoeging op 27/03/2012 14:55:59:

Vergeet mijn laatste reactie, ik heb alles nu werkend gekregen door bovenstaande. Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.