Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:21:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een contact formulier maar krijg de volgende foutmelding.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 18

Hier de code.

Mail.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Contactformulier</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="doen.php">
<table>
<tr>
<td>Voornaam:</td>
<td><input type="text" name="voornaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td><input type="text" name="achternaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input type="text" name="adres" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td><input type="text" name="woonplaats" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoon nummer:</td>
<td><input type="text" name="telefoon" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-Mail:</td>
<td><input type="text" name="email" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Personen</td>
<td>
<select name="personen">
<option value="10">10</option>
<option value="25">25</option>
<option value="50">50</option>
<option value="100">100</option>
<option value="250">250</option>
<option value="500">500</option>
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>vragen/opmerkingen</td>
<td><textarea name="vragen/opmerkingen" rows="5" cols="50"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="verzenden" /></td>
<td><input type="reset" value="reset"/></td>
</tr>

</table>
</form>
</body>
</html>

Doen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$adres = $_POST['adres'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$telefoon = $_POST['telefoon'];
$email = $_POST['email'];
$personen = $_POST['personen'];
$textveld = $_POST['textveld'];

$onderwerp = "Een bestelling";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'Adres:'.$adres."\r\n". 'Woonplaats:'.$woonplaats."\r\n". 'telefoon:'.$telefoon."\r\n". 'E-Mail:'.$email."\r\n".'Personen:'.$personen."\r\n". 'textveld:'.$textveld."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Ik heb gekeken maar kan het zo niet vinden.


Groeten Ronnie Vos
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:27 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:18:15
 
Rienk Warners

Rienk Warners

20/03/2012 18:27:21
Quote Anchor link
probeer eens if(empty($voornaam) || empty($achternaam) || empty($ades) || empty($woonplaats) || empty($telefoon) || empty($email)){

i.p.v.:

if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:30:50
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeerd maar krijg nu deze melding.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 19

Wat is hier aan te doen?
 
Erwin H

Erwin H

20/03/2012 18:32:47
Quote Anchor link
De fout zit hem in het feit dat je de string op regel 15 niet afsluit, daar hoort een " achter.

Maar daarnaast heb je ook al een probleem met de POST variabelen. Ten eerste hoef je die niet over te zetten in variabelen (regels 4 t/m 11 zijn dus overbodig). Ten tweede moet je ALTIJD controleren of de POST (of GET) variabelen wel bestaan alvorens je ze gebruikt. Dit kan het beste met de functie isset(). Als er een niet bestaat dan kan je ofwel een foutmelding geven, ofwel een default waarde gebruiken. Doe je de check niet en bestaat de variabele niet, dan gaat je script onderuit op het moment dat je die variabele probeert aan te spreken.

Toevoeging op 20/03/2012 18:34:43:

PS ook op regel 14 sluit je het niet goed af
Gewijzigd op 20/03/2012 18:33:41 door Erwin H
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:38:15
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd en hij werkt nu bedankt.


Dit topic mag op slot.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2012 19:02:20
Quote Anchor link
Mooi. Topics sluiten we niet op PHPhulp tenzij ze in strijd zijn met de regels. ;) Ik heb wel even je e-mail adres uit het script verwijderd, tegen de spam.
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:59 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2012 19:07:58
Quote Anchor link
Gebruik een goede editor en je had zelf kunnen zien dat de kleurtjes niet kloppen.

Daarnaast hoop ik dat je de tips van Erwin H ter harte neemt.
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 13:03:39
Quote Anchor link
Ik probeer nu zelf ook een formulier te maken voor me website.
Ik zit met het probleem dat als ik mijn formulier wil verzenden de melding krijg of ik het script wil opslaan of alleen openen, niet helemaal de bedoeling dus.

Dit zijn me scripts:

Gegevens_laden.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Subinhoud</TITLE>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</HEAD>
<BODY>
<TABLE WIDTH=85% ALIGN=CENTER>
<TD>
<form action="Fout3.php" method="post">
<fieldset>
<legend>Foutmeldingsformulier</legend>
<label for="voornaam">Voornaam</label><input type="text" name="voornaam" id="voornaam"> <BR>
<label for="achternaam">Achternaam</label><input type="text" name="achternaam" id="achternaam"><BR>
<label for="Emailadres">E-mailadres</label><input type="text" name="Emailadres" id="Emailadres"><BR>
<label for="Foutregio">Foutlocatie</label><select name="Foutregio"> <option>Ringnummer </option> <option>Kolomnaam </option> <option>Overig namelijk </option> </select><input type="text" name="Foutlocatie" id="Foutlocatie"><P>
<label for="Probleemomschrijving">Probleemomschrijving</label><textarea rows="7" cols="25" name="Probleemomschrijving" ></textarea><p>
<input type="submit" value="Verzenden"><input type="reset" value="reset"/><p>
</fieldset>
</form>
<h1>De website maakt gebruik van uw eigen e-mailprogramma, mocht deze om toestemming vragen dan moet u deze toestemming geven.</h1>
</TD>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>

Fout3.php;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $Emailadres == "" || $Foutregio == "" || $Foutlocatie == "" || $Probleemomschrijving == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Weet iemand waar de fout zit, want het werkt nu dus niet.
 
Gerhard l

gerhard l

27/03/2012 13:08:25
Quote Anchor link
Hoe open je je script? Wel via xamp/wamp iets?
 
Niek Ha

Niek Ha

27/03/2012 13:10:44
Quote Anchor link
Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected]";


if ($voornaam == "" ||
$achternaam == "" ||
$Emailadres == "" ||
$Foutregio == "" ||
$Foutlocatie == "" ||
$Probleemomschrijving == "")
{

    echo ("Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
}
else{
mail ($mijnemail, $onderwerp, $bericht, $van);
echo "mail verzonden";
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2012 13:12:56
Quote Anchor link
Als ik even een paar tips mag geven:

- Ga niet onnodig op lijn 4 t/m 9 variabelen kopieeren, nergens voor nodig. Je kan je $_POST-variabelen ook prima gebruiken

- Gebruik ook eens trim in je controles, als iemand een spatie invult, is dat neit valide, maar wordt dat nu wel toegelaten

- Bouw foutafhandeling op je mail() functie in.

- Bij voorkeur, gebruik liever phpMailer of Swiftmailer. Dit werkt veel handiger....
Gewijzigd op 27/03/2012 13:25:29 door - Ariën -
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 14:36:17
Quote Anchor link
Ik ben vrij onbekend met php, dus snap nog niet echt wat jullie allemaal bedoelen. Zou iemand van jullie misschien mijn script kunnen aanpassen zodat het wel goed werkt? Misschien dat ik er op die manier wel iets van leer..

Toevoeging op 27/03/2012 14:55:59:

Vergeet mijn laatste reactie, ik heb alles nu werkend gekregen door bovenstaande. Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.