Contact script implenteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wilco

wilco

28/04/2009 20:04:00
Quote Anchor link
Ik probeer een contact script te implenteren in mijn template, maar ik krijg een foutmelding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/vhosts/php4life.nl/httpdocs/te.php:10) in /home/vhosts/php4life.nl/httpdocs/te.php on line 36

En de captcha werkt niet meer, er staan geen cijfers meer in namelijk, mij een raadsel !

Wie o wie weet de oplossing ?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:27:35
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2009 20:06:00
 
Wilco

wilco

28/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
De error is er nu niet meer bedankt voor de link, ik heb session_start(); Weggehaald.

Maar nu de captcha er staat geen cijfer in:

http://tinyurl.com/dc4s3v
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2009 20:21:00
Quote Anchor link
wilco schreef op 28.04.2009 20:13:
ik heb session_start(); Weggehaald.

Weghalen zorgt vast voor andere problemen. Gewoon helemaal bovenin zetten.
 
Wilco

wilco

28/04/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Zo ziet hij er nu uit:

http://plaatscode.be/136259/

Deze error krijg ik als ik op verzenden druk:

Notice: Undefined variable: _SESSION in /home/vhosts/php4life.nl/httpdocs/te.php on line 126

En de captcha cijfers werken nog steeds niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

28/04/2009 20:33:00
Quote Anchor link
de bovenste session_start() word nu niet door PHP geparsed...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
Wilco

wilco

28/04/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Bedankt nu zijn alle errors weg,

Nu nog het captcha probleem !

Er staan helemaal geen cijfers in ?? :S
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/04/2009 00:52:00
Quote Anchor link
Wat voor captcha systeem is het?
 
Michel Exel

Michel Exel

29/04/2009 06:30:00
Quote Anchor link
plaats anders hier ff de code zodat we kunnen kijken wat er mis gaat
 
Wilco

wilco

29/04/2009 10:35:00
Quote Anchor link
Dit is het contact script:

http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1210/

En dit is mijn website:

http://tinyurl.com/c4g3ae
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/04/2009 12:46:00
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vhosts/php4life.nl/httpdocs/contact.php:13) in /home/vhosts/php4life.nl/httpdocs/contact.php on line 230

Je hebt output voor je headers staan, en dat mag niet...
 
Wilco

wilco

29/04/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoeld met output ?

Kan iemand mij vanaf het begin helpen. Ik begin nu helemaal weer overnieuw.

Contactscript:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1210/

Website: http://tinyurl.com/c4g3ae
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/04/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Output is HTML of whitespaces...
Die mogen NOOIT en te NIMMER voor een header() staan, dus ook niet voor een setcookie() of session_start().
 
Wilco

wilco

29/04/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Zou iemand het voor mij willen installeren ?
 
Justin S

Justin S

29/04/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Ik zou je voorwaarden pagina nog even nakijken op spelfouten ;-).. Regel 1 zie ik er al drie..

En ik denk niet dat iemand gratis alles voor jou wil implementeren...
 
Wilco

wilco

29/04/2009 20:16:00
Quote Anchor link
Bedankt, als het goed is zijn nu alle spelfouten weg.

Misschien iemand voor een kleine vergoeding ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/05/2009 10:48:00
Quote Anchor link
Aan wat voor vergoeding zat jij aan te denken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.