Contact script met mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

18/02/2004 09:14:00
Quote Anchor link
Ik ben opzoek naar een contact script met mysql ofwel je kan vanuit de database "emails" beantwoorden.
Binnengekomen emails belanden dus ook automatisch in de database.
Eventueel nog met categorieen mits mogelijk bijvoorbeeld, sales, administratie etc.

Bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:09:29
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/02/2004 09:49:00
Quote Anchor link
De keizer , het is niet de bedoeling dat een kant en klaar script word geschreven voor u. Zelf initiatief nemen mag en word eerder geapreccierd. Er staan wel een paar "contact" scripts op PHPHulp . En reageren met een mail gaat ook mits de info opgeslagen word in een db. En wat bedoel je met categorien , " het contact script waar men kiezen kan: hebt u een vraag aan:1. Sales 2. Administratie 3... ? en zodoende de vraag in de het juiste postvak IN komt bij de sales of administratie en op die manier ook terug verzonden word?
 
Arend a

Arend a

18/02/2004 12:54:00
Quote Anchor link
Geachte heer Keizer, voor een bedrag van rond de 200 tot 400 euro is er vast een blije php'er die uw script voor u wilt maken. Dit forum is een "Doe-het-zelf" forum, hierbij willen iets meer ervaren mensen u best ondersteunen bij het maken van uw eigen script.

De gouden tip van de dag: Begin eerst eens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.