Contactform

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

22/01/2014 16:42:44
Quote Anchor link
Ik heb een contactofrm geschreven maar om de één of andere reden werkt het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?php

function output($string) {
echo '<div id="output">' . $string . '</div>';
}


// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '**knip**'; //

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($antiflood))
            output('U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.');
        else
            output('U bent een onderwerp of bericht vergeten in te vullen.');
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  echo '
<form name="register" method="post" action="">
<input type="text" placeholder="Teamname" name="teamname" style="width: 70%;" />
<input type="text" placeholder="Teamtag" name="teamtag" style="width: 26%;" /><br/>
<input type="text" placeholder="Email team captain" name="email" style="width: 98%;"/><br />
<input type="text" placeholder="Player 1 (team captain)" name="player1" style="width: 70%;" /> <input type="text" placeholder="Role" name="role1" style="width: 26%;" /><br />
<input type="text" placeholder="Player 2" name="player2" style="width: 70%;" /> <input type="text" placeholder="Role" name="role2" style="width: 26%;" /><br />
<input type="text" placeholder="Player 3" name="player3" style="width: 70%;" /> <input type="text" placeholder="Role" name="role3" style="width: 26%;" /><br />
<input type="text" placeholder="Player 4" name="player4" style="width: 70%;" /> <input type="text" placeholder="Role" name="role4" style="width: 26%;" /><br />
<input type="text" placeholder="Player 5" name="player5" style="width: 70%;" /> <input type="text" placeholder="Role" name="role5" style="width: 26%;" /><br />
<textarea name="info" placeholder="Additonal information" style="width: 98%;"></textarea><br />
<input type="submit" name="submit" style="width: 98%;" />
</form>
'
;
}

// versturen naar
else
{      

  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "=================\n";
  $inhoud_mail .= "Verzonden via " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "=================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Teamnaam: " . htmlspecialchars($_POST['teamnaam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Teamtag: " . htmlspecialchars($_POST['teamtag']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Email: " . htmlspecialchars($_POST['email']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Player 1 (Teamcaptain): " . htmlspecialchars($_POST['player1']) . " Role: " . htmlspecialchars($_POST['role1']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Player 2: " . htmlspecialchars($_POST['player2']) . " Role: " . htmlspecialchars($_POST['role2']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Player 3: " . htmlspecialchars($_POST['player3']) . " Role: " . htmlspecialchars($_POST['role3']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Player 4: " . htmlspecialchars($_POST['player4']) . " Role: " . htmlspecialchars($_POST['role4']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Player 5: " . htmlspecialchars($_POST['player5']) . " Role: " . htmlspecialchars($_POST['role5']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['info']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------


  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['player1']) . ' <' . htmlspecialchars($_POST['email']) . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = htmlspecialchars($_POST['teamtag']) . " aanmelding bftt";
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      output('Het contactformulier is verzonden<br/><br/>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.');
  }

  else
  {
      output('Het contactformulier is niet verzonden');
  }
}


?>

- Aar -:
Mailadres verwijderd om indexering door spam-bots te voorkomen.
Gewijzigd op 22/01/2014 23:38:07 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:28:38
 
- SanThe -

- SanThe -

22/01/2014 16:44:53
Quote Anchor link
Ik zie $_SESSION en geen session_start().
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/01/2014 16:52:37
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 22/01/2014 16:42:44:
Ik heb een contactofrm geschreven maar om de één of andere reden werkt het:


Oke en nu moeten we het beoordelen?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2014 20:15:44
Quote Anchor link
Kloppen de headers wel? Waarom geen swiftmailer of phpmailer gebruiken voor het versturen van mail?

Wat is de bedoeling van regel 10 t/m 21? Kun je dat niet makkelijker/beter opnemen in de code vanaf regel 23?
Je hebt nu in ieder geval 2x een controle of het formulier verzonden is. Lijkt me wat inefficient.

Voor spambots is het altijd handig als je een mailadres laat staan in je code ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.