Contactformulier verzenden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Karel chakar

karel chakar

08/01/2011 11:00:29
Quote Anchor link
Hallo,
Als ik mijn contactformulier verzend dan ga ik naar een blanco pagina met de tekst bedankt voor het verzenden. Daarna pas word ik terug doorgestuurd naar mijn eigen website. Ik zou bij het versturen van het contact formulier onmiddelijk willen terecht komen op een eigen pagina en niet op een blanco.
Ik probeerde reeds met action doch geen resultaat ? Iemand raad ?

hierbij de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

ob_start();
session_start();

// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://www.mijnwebsite.be";
$cfg['naam'] = "mijnwebsite";
$cfg['email'] = "[email protected]";
$cfg['spam'] = 1;
$cfg['text'] = TRUE;                    
$cfg['input'] = TRUE;                    
$cfg['HTML'] = TRUE;                    
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                    


function
checkmail($email)
{

    if(eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $email))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $naam = trim($_POST['naam']);
        $email = trim($_POST['email']);
        $onderwerp = trim($_POST['onderwerp']);
        $bericht = trim($_POST['bericht']);
        
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

                
        if(empty($naam) || (strlen($naam) < 3) || eregi("[<>]", $naam) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['naam'] = TRUE;
            $fout['input']['naam'] = TRUE;
        }

        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($onderwerp))
        {

            $aFout[] = "Er is geen onderwerp ingevuld.";
            unset($onderwerp);
            $fout['text']['onderwerp'] = TRUE;
            $fout['input']['onderwerp'] = TRUE;
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $aFout[] = "Er is geen bericht ingevuld.";
            unset($bericht);
            $fout['text']['bericht'] = TRUE;
            $fout['input']['bericht'] = TRUE;
        }

        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
            
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                <link href="../CSS/web.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
                </head>
            
                <body>
                <br />
                <b>Naam:</b> '
.$naam.'<br />
                <b>Email:</b> <a href="mailto:'
.$email.'">'.$email.'</a><br />
                <br />
                <b>Bericht:</b><br />
                '
.$bericht.'
                <br />
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Naam: ".$naam."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

        
            if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {

                    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                
                }

                
                unset($naam, $email, $onderwerp, $bericht);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p>
                Uw bericht is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
            }

            else
            {
                echo "Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de email";
            }

            header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
        }
    }

    if($formulier)
    {

    ?>
    

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl-be">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<TITLE>Contacteer ons</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="title" content="">
<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="">

<link rel="stylesheet" href="../css/web.css" type="text/css">
<link rel="stylesheet" href="../css/form-style-tags.css" type="text/css">
<style type="text/css">
</style>

</head>
<table width="800" height="100%" border="0" class="navbox-wit">
  <tr>
    <td><div align=Center class="black_txt_11">
      <?php
    if(isset($errors)) {
        echo $errors;
    }

    ?>

      <form method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
        <table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="0">
          <tr>
            <td><label class="black_txt_11_gewoon" <?php if(isset($fout['text']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Naam:</label></td>
            <td width="400" valign="bottom"><input type="text" id="naam" name="naam" input size="40" maxlength="255" <?php if(isset($fout['input']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>" /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td><label class="black_txt_11_gewoon" <?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Email:</label></td>
            <td valign="bottom"><input type="text" id="email" name="email" input size="40" maxlength="255" <?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>" /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td><label class="black_txt_11_gewoon" <?php if(isset($fout['text']['onderwerp'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Onderwerp:</label></td>
            <td valign="bottom"><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" input size="40" maxlength="40" <?php if(isset($fout['input']['onderwerp'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($onderwerp)) { echo stripslashes($onderwerp); } ?>" /></td>
          </tr>
          <tr></tr>
          <tr>
            <td valign="top"><label class="black_txt_11_gewoon" <?php if(isset($fout['text']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Bericht:</label></td>
            <td valign="bottom"><textarea id="bericht" name="bericht" <?php if(isset($fout['input']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?> cols="40" rows="8"><?php if (!empty($bericht)) { echo stripslashes($bericht); } ?>
              </textarea></td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="178"><?php
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

        ?>

              <span class="black_txt_11_gewoon">Code:<img src="../images/blank.gif" alt="" width="20" height="1"><img src="captcha.php" alt="" /></span></td>
            <td valign="bottom"><input type="text" id="code" name="code" maxlength="4" size="4" <?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?> />
              <?php
        }
        ?>
</td>
          </tr>
          <tr>
            <td><label for="stuurkopie" class="black_txt_11_gewoon">Stuur mij een kopie</label></td>
            <td valign="bottom"><input type="checkbox" id="stuurkopie" name="stuurkopie" value="1" /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td valign="bottom">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td valign="bottom"><input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="Verzenden" />
              &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
              <input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" /></td>
          </tr>
        </table>
      </form>
    </div></td>
  </tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>
<?php
    }
}

else
{
    echo "
    <p>
    U kunt maar eens in de "
.$cfg['spam']." minuten een e-mail versturen!<br />
    U wordt nu automatisch doorgestuurd.
    </p>"
;
    header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 23:48:55
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2011 12:42:36
Quote Anchor link
Herken het. Vast je eigen script niet.
Script is verouderd: eregi is vervallen functie.
PHP_SELF wordt afgeraden.
ob_start verdient ook weinig aanbeveling.
Gebruikt php-mailer (of swift-mailer) ipv de in dit script opgenomen mail-constructie.

Antwoord op je vraag: komt vermoedelijk door de header op regel 213. Daar zit een vertraging in door de refresh.
Gewijzigd op 08/01/2011 12:43:30 door Obelix Idefix
 
Karel chakar

karel chakar

09/01/2011 08:27:06
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord
Nog nooit gewerkt met PHP mailer, is dit goed en waar kan ik een voorbeeld vinden ?
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

09/01/2011 08:35:31
Quote Anchor link
Wanneer je dit script zou gaan gebruiken zal je denk ik de link naar het css moeten wijzigen op regel 142, of zit ik fout?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/01/2011 10:30:45
Quote Anchor link
@jules: daar kon je wel eens gelijk in hebben.

@karel: bekijk diverse topics op dit forum, daarin wordt regelmatig verwezen naar php-mailer en swiftmailer. Denk niet dat dat zou gebeuren als het niet goed zou zijn.

Voorbeeld: ken je de internetsite Google? Typ daar php mailer en een wonder geschiedt: http://phpmailer.worxware.com/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.