Contactgegevens wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 19:38:18
Quote Anchor link
Ik probeer pagina te maken waarin je je contactgegevens kan wijzigen. Helaas werkt het niet zoals ik wil. De variabelen in de tabel geven aan dat ze niet gedefiniëerd zijn. Daarnaast wordt er ook niks aangepast in de database. Hebben jullie misschien feedback?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php
[code]<?php

$user
= "root";
$pass = "usbw";

$dbh = new PDO('mysql:host=127.0.0.1:3307; dbname=login', $user, $pass ) or DIE ("Kan geen verbinding maken met database.");
$sth = $dbh -> prepare("SELECT * FROM contactgegevens WHERE id = '2'");
$sth -> execute();
$contactgegevens = $sth -> fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

if(isset($_POST['bevestig'])){

$naam = $_POST['naam'];
$telefoonnummer = $_POST['telefoonnummer'];
$telefoonnummer2 = $_POST['telefoonnummer2'];
$emailadres = $_POST['emailadres'];
$faxnummer = $_POST['faxnummer'];
$adres = $_POST['adres'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];

$sql = $dbh -> prepare("UPDATE contactgegevens SET naam = :naam, telefoonnummer = :telefoonnummer, telefoonnummer2 = :telefoonnummer2, emailadres = :emailadres, faxnummer = :faxnummer, adres = :adres, postcode = :postcode, woonplaats = :woonplaats");
$sql -> execute();

$sql->bindValue(":telefoonnummer", $telefoonnummer, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":naam", $naam, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":telefoonnummer2", $telefoonnummer2, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":emailadres", $emailadres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":faxnummer", $faxnummer, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":adres", $adres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":postcode", $postcode, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":woonplaats", $woonplaats, PDO::PARAM_STR);
}

?>


<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <form action="veranderencontactgegevenshap.php" method="post">
            <table>
                <tr>
                    <td>Naam:</td>
                    <td><input type="text" name="naam" value="<?php print $contactgegevens['naam'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer" value="<?php print $contactgegevens['telefoonnummer'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer 2:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer2" value="<?php print $contactgegevens['telefoonnummer2'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>E-mailadres:</td>
                    <td><input type="text" name="emailadres" value="<?php print $contactgegevens['emailadres'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Fax nummer</td>
                    <td><input type="text" name="faxnummer" value="<?php print $contactgegevens['faxnummer'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Adres</td>
                    <td><input type="text" name="adres" value="<?php print $contactgegevens['adres'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Postcode</td>
                    <td><input type="text" name="postcode" value="<?php print $contactgegevens['postcode'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Woonplaats</td>
                    <td><input type="text" name="woonplaats" value="<?php print $contactgegevens['woonplaats'] ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td colspan="2"><input type="submit" name="bevestig" value="Verander"></td>
                </tr>
            </table>
        </form>
        </body>
</html>
?>
Gewijzigd op 26/11/2012 19:49:30 door Johhny Westra
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 19:31:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 19:44:18
Quote Anchor link
Prachtig gescript.
 
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 19:46:37
Quote Anchor link
Haha voel de sarcasme!

-edit-

Sorry mijn fout zal de vraag er even bij zetten.
Gewijzigd op 26/11/2012 19:47:37 door Johhny Westra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 19:47:11
Quote Anchor link
Wat is nou eigenlijk de bedoeling van je topic? Als er geen vraagstelling is, dan valt er ook weinig spannends op te antwoorden.
Gewijzigd op 26/11/2012 19:47:45 door - Ariën -
 
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 19:51:38
Quote Anchor link
Gewijzigd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 19:55:39
Quote Anchor link
Welke variabelen bedoel je, welke melding krijg je?

Even wat tips:
- Lijn 14 t/m 21 heb je niet nodig. Die $_POST variabelen kan je al in je script gebruiken.
- if(isset($_POST['bevestig'])){ Leer dit af, en gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
 
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 20:10:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de tips! Wat is het voordeel van if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") t.o.v if(isset($_POST['bevestig']))?

In mijn tabel heb ik telkens bij de tekst boxen een value staan. Hierin wil ik de huidige gegevens weergeven. Wanneer ik de pagina laad komen er in deze boxjes dit te staan:

<br /><b>Notice</b>: Undefined index: naam in <b>C:\Users\Jesse\Desktop\USB webserver\USBWebserver\root\veranderencontactgegevenshap.php</b> on line <b>48</b><br />

Met uiteraard bij elke box een andere line nummer.

Toevoeging op 26/11/2012 20:41:03:

Undefined index probleem opgelost. Huidige script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
[code]<?php

$user
= "root";
$pass = "usbw";

$dbh = new PDO('mysql:host=127.0.0.1:3307; dbname=login', $user, $pass ) or DIE ("Kan geen verbinding maken met database.");
$sth = ("SELECT * FROM contactgegevens WHERE id = '2'");
$results = $dbh->query($sth);

foreach($results as $row){
    $name = $row['naam'];
    $telnummer = $row['telefoonnummer'];
    $telnummer2 = $row['telefoonnummer2'];
    $email = $row['emailadres'];
    $postc = $row['postcode'];
    $woonpl = $row['woonplaats'];
    $faxnr = $row['faxnummer'];
    $adrs = $row['adres'];
}


if(isset($_POST['bevestig'])){

$naam = $_POST['naam'];
$telefoonnummer = $_POST['telefoonnummer'];
$telefoonnummer2 = $_POST['telefoonnummer2'];
$emailadres = $_POST['emailadres'];
$faxnummer = $_POST['faxnummer'];
$adres = $_POST['adres'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];

$sql->bindValue(":telefoonnummer", $telefoonnummer, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":naam", $naam, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":telefoonnummer2", $telefoonnummer2, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":emailadres", $emailadres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":faxnummer", $faxnummer, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":adres", $adres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":postcode", $postcode, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":woonplaats", $woonplaats, PDO::PARAM_STR);

$sql = $dbh -> prepare("UPDATE contactgegevens SET naam = :naam, telefoonnummer = :telefoonnummer, telefoonnummer2 = :telefoonnummer2, emailadres = :emailadres, faxnummer = :faxnummer, adres = :adres, postcode = :postcode, woonplaats = :woonplaats");
$sql -> execute();

}

?>


<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <form action="veranderencontactgegevenshap.php" method="post">
            <table>
                <tr>
                    <td>Naam:</td>
                    <td><input type="text" name="naam" value="<?php print $name ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer" value="<?php print $telnummer ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer 2:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer2" value="<?php print $telnummer2 ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>E-mailadres:</td>
                    <td><input type="text" name="emailadres" value="<?php print $email ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Fax nummer</td>
                    <td><input type="text" name="faxnummer" value="<?php print $faxnr ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Adres</td>
                    <td><input type="text" name="adres" value="<?php print $adrs ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Postcode</td>
                    <td><input type="text" name="postcode" value="<?php print $postc ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Woonplaats</td>
                    <td><input type="text" name="woonplaats" value="<?php print $woonpl ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td colspan="2"><input type="submit" name="bevestig" value="Verander"></td>
                </tr>
            </table>
        </form>
        </body>
</html>
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 20:55:21
Quote Anchor link
Waarom doe je niks met mijn tips?
 
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 21:02:44
Quote Anchor link
Omdat mij nog niet duidelijk is waarom if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") beter is. (zie mijn vorige reactie) En omdat ik de regels wel nodig heb om te binden. Of kan jij mij uitleggen waarom ik deze niet nodig ben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 21:04:35
Quote Anchor link
Omdat dit controleert of het formulier verstuurd is, en niet of een (in de HTML aanpasbaar) veld ingedrukt is.

En die regels met die $_POST heb je niet nodig, je kan die ook direct in je query gebruiken. Nu sta je gewoon variabelen te dupliceren, erg onnodig.
 
Johhny Westra

Johhny Westra

26/11/2012 21:08:53
Quote Anchor link
Bedankt voor de uitleg. Nu snap ik ook waarom het beter is. Het is mij nu gelukt met deze variablen apart te definiëren. Ik heb mij laten vertellen dat het beter is om ze eerst te binden voordat je ze in de query zet en om ze te binden moet dit lijkt mij? Wat is jou mening hierover?

Toevoeging op 26/11/2012 21:09:25:

Ps. tot nu toe werkende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
[code]<?php

$user
= "root";
$pass = "usbw";

$dbh = new PDO('mysql:host=127.0.0.1:3307; dbname=login', $user, $pass ) or DIE ("Kan geen verbinding maken met database.");
$sth = ("SELECT * FROM contactgegevens WHERE id = '2'");
$results = $dbh->query($sth);

foreach($results as $row){
    $name = $row['naam'];
    $telnummer = $row['telefoonnummer'];
    $telnummer2 = $row['telefoonnummer2'];
    $email = $row['emailadres'];
    $postc = $row['postcode'];
    $woonpl = $row['woonplaats'];
    $faxnr = $row['faxnummer'];
    $adrs = $row['adres'];
}


if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST"){

$naam = $_POST['naam'];
$telefoonnummer = $_POST['telefoonnummer'];
$telefoonnummer2 = $_POST['telefoonnummer2'];
$emailadres = $_POST['emailadres'];
$faxnummer = $_POST['faxnummer'];
$adres = $_POST['adres'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];

$sql = $dbh -> prepare("UPDATE contactgegevens SET naam = :naam, telefoonnummer = :telefoonnummer, telefoonnummer2 = :telefoonnummer2, emailadres = :emailadres, faxnummer = :faxnummer, adres = :adres, postcode = :postcode, woonplaats = :woonplaats");

$sql->bindValue(":telefoonnummer", $telefoonnummer, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":naam", $naam, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":telefoonnummer2", $telefoonnummer2, PDO::PARAM_INT);
$sql->bindValue(":emailadres", $emailadres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":faxnummer", $faxnummer, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":adres", $adres, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":postcode", $postcode, PDO::PARAM_STR);
$sql->bindValue(":woonplaats", $woonplaats, PDO::PARAM_STR);

$sql -> execute();
}

?>


<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <form action="veranderencontactgegevenshap.php" method="post">
            <table>
                <tr>
                    <td>Naam:</td>
                    <td><input type="text" name="naam" value="<?php print $name ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer" value="<?php print $telnummer ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer 2:</td>
                    <td><input type="text" name="telefoonnummer2" value="<?php print $telnummer2 ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>E-mailadres:</td>
                    <td><input type="text" name="emailadres" value="<?php print $email ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Fax nummer</td>
                    <td><input type="text" name="faxnummer" value="<?php print $faxnr ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Adres</td>
                    <td><input type="text" name="adres" value="<?php print $adrs ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Postcode</td>
                    <td><input type="text" name="postcode" value="<?php print $postc ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Woonplaats</td>
                    <td><input type="text" name="woonplaats" value="<?php print $woonpl ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td colspan="2"><input type="submit" name="bevestig" value="Verander"></td>
                </tr>
            </table>
        </form>
        </body>
</html>
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.