contactscript probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Thomas van den Berg

thomas van den Berg

29/07/2010 20:43:04
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een probleem met mijn contact scrptje
als er onder aan mij script word geklikt opent hij het verzenden.php script alsof ik of iemand anders dat script wil downloaden.
Hieronder het contact script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Contactformulier script</title>
<link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<form name="contactform" method="post" action="verzenden.php">
<table width="340" align="center">
</tr>
<tr>
 <td height="27" valign="top">
  <label for="first_name">Voornaam *</label> </td>
 <td height="27" valign="top">
  <input name="first_name"  type="text" class="velden" size="30" maxlength="50"> </td>
</tr>
<tr>
 <td height="27" valign="top"">
  <label for="last_name">Achternaam *</label> </td>
 <td height="27" valign="top">
  <input name="last_name"  type="text" class="velden" size="30" maxlength="50"> </td>
</tr>
<tr>
 <td height="27" valign="top">
  <label for="email">Email Adres *</label> </td>
 <td height="27" valign="top">
  <input name="email"  type="text" class="velden" size="30" maxlength="80"> </td>
</tr>
<tr>
 <td height="27" valign="top">
  <label for="telephone">Telefoonnummer</label> </td>
 <td height="27" valign="top">
  <input name="telephone"  type="text" class="velden" size="30" maxlength="30"> </td>
</tr>
<tr>
 <td height="27" valign="top">
  <label for="comments">Bericht *</label> </td>
 <td height="27" valign="top">
  <textarea  name="comments" cols="25" rows="6" class="velden" maxlength="1000"></textarea> </td>
</tr>
<tr>
 <td height="27"><a href="http://www.vanbetty.nl/formulier-php-script.html" target="_blank">Help</a></td>
 <td height="27"><input name="submit" type="submit" class="verzend" value="Verzenden" /></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>


Het Verzenden.php script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php

    
if(isset($_POST['email'])) {
    
    
    $email_to = "[email protected]";
    $email_subject = "contact via website";
    
    
    function
died($error) {
        
        echo "Het spijt ons, vanwege een fout is het formulier niet verzonden. ";
        echo "Deze fout(en) tonen zich hieronder.<br /><br />";
        echo $error."<br /><br />";
        echo "Ga aub terug om de velden correct in te vullen.<br /><br />";
        die();
    }

    
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['first_name']) ||
        !
isset($_POST['last_name']) ||
        !
isset($_POST['email']) ||
        !
isset($_POST['telephone']) ||
        !
isset($_POST['comments'])) {
        died('Het spijt ons, er is een probleem opgetredn bij het verzenden van het formulier.');        
    }

    
    $first_name = $_POST['first_name'];
    $last_name = $_POST['last_name'];
    $email_from = $_POST['email'];
    $telephone = $_POST['telephone'];
    $comments = $_POST['comments'];
    
    $error_message = "";
    $email_exp = "^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9.-]+\.[A-Z]{2,4}$";
  if(!eregi($email_exp,$email_from)) {
      $error_message .= 'Het emailadres is niet geldig.<br />';
  }

    $string_exp = "^[a-z .'-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$first_name)) {
      $error_message .= 'De voornaam is niet geldig.<br />';
  }

  if(!eregi($string_exp,$last_name)) {
      $error_message .= 'De achternaam is niet geldig.<br />';
  }

  if(strlen($comments) < 2) {
      $error_message .= 'Het bericht is niet geldig.<br />';
  }

  $string_exp = "^[0-9 .-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$telephone)) {
      $error_message .= 'Het telefoonnummer is niet geldig.<br />';
  }

  if(strlen($error_message) > 0) {
      died($error_message);
  }

    $email_message = "Gegevens formulier.\n\n";
    
    function
clean_string($string) {
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
      return str_replace($bad,"",$string);
    }

    
    $email_message .= "Voornaam: ".clean_string($first_name)."\n";
    $email_message .= "Achternaam: ".clean_string($last_name)."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
    $email_message .= "Telefoon: ".clean_string($telephone)."\n";
    $email_message .= "Bericht: ".clean_string($comments)."\n";
    
    s
$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>




Bedankt voor uw bericht. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

<?
}
?>

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen..

Gelieve in het vervolg bij code, code tags te gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 29/07/2010 21:34:17 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:42:18
 
Remco nvt

Remco nvt

29/07/2010 20:46:46
Quote Anchor link
regel 70 heeft een s staan. Moet daar lijkt me niet ??
Doen andere phpscripts het wel ?
 
Mark L

Mark L

29/07/2010 20:47:03
Quote Anchor link
Dat ligt aan je server. Ondersteund die PHP?

Lijkt me dat de functie 'died' (line26) ook niet hoort.
Gewijzigd op 29/07/2010 20:47:53 door Mark L
 
Thomas van den Berg

thomas van den Berg

29/07/2010 20:52:08
Quote Anchor link
Oke, Bedankt.. ik heb het getest via mijn browsen (IE) vandaar da hij het dan (denk ik ) niet doet.. hoe kan ik testen of die het wel doet of kunnen jullie dat zo ook al zien?
Gewijzigd op 29/07/2010 20:52:27 door thomas van den Berg
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2010 20:55:40
Quote Anchor link
Doet php het wel?
Maak even een nieuw bestandje met deze inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>

Sla dat op als info.php
Open dat bestandje met een browser.
 
Thomas van den Berg

thomas van den Berg

29/07/2010 20:58:51
Quote Anchor link
als ik dat doe krijg ik een venster met de vraag openen opslaan of annuleren..
is er een manier om zonder dat je het online zet te testen..?
 
Remco nvt

Remco nvt

29/07/2010 21:09:37
Quote Anchor link
Dan heb je geen php op je server.
 
Thomas van den Berg

thomas van den Berg

29/07/2010 21:54:35
Quote Anchor link
als ik het op tripod zet doet hij het ook niet... hij zegt dat hij de pagina niet kan vinden..
http://members.multimania.nl/crimeshit/contact%20formu...tformulier.html

hierop kunen jullie meekijken..

hoe kan ik verzenden.php en contactforumulier goed met elkaar laten communiceren?
 

29/07/2010 22:02:28
Quote Anchor link
Thomas van den Berg op 29/07/2010 21:54:35:
als ik het op tripod zet doet hij het ook niet... hij zegt dat hij de pagina niet kan vinden..
http://members.multimania.nl/crimeshit/contact%20formu...tformulier.html

hierop kunen jullie meekijken..

hoe kan ik verzenden.php en contactforumulier goed met elkaar laten communiceren?


Die url klopt ook niet.... Het moet dit zijn:
http://members.multimania.nl/crimeshit/contactformulier.html
En werkt het dus wel...
Eregi is overigs best wel oud... Tegenwoordig gebruik je liever de preg functies (zoals preg_match).
Gewijzigd op 29/07/2010 22:05:14 door
 
Aad B

Aad B

29/07/2010 23:15:06
Quote Anchor link
wat een troep zit eromheen, is dat verplichte reclame op een gratis hosting ofzo ?
 

31/07/2010 16:51:43
Quote Anchor link
Aad B op 29/07/2010 23:15:06:
wat een troep zit eromheen, is dat verplichte reclame op een gratis hosting ofzo ?

Voor niks gaat de zon op...
Die hosting moet ook geld verdienen.
Dat doen ze met reclame, die zij dus automatisch toevoegen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.