Container rekt niet mee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos Verra

Jos Verra

28/06/2010 18:58:29
Quote Anchor link
Goede avond,

Ik zit met het probleem dat mijn container div niet mee rekt zodra er meer content in komt. wat doe ik hier fout?

Link naar pagina : http://cms.tunder-design.nl/

De code kan ik ook plaatsen indien mensen zonder firebug ook een kijken willen nemen.


Mvg Jos
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:07:17
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:16:00
Quote Anchor link
W3C Validation: Result: 21 Errors
 
Jos Verra

Jos Verra

28/06/2010 19:22:11
Quote Anchor link
Ik heb de errors eruit alleen zeurt hij nog nog om een character encoding not found terwijl ik er dit in heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html">
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:24:01
Quote Anchor link
Doe dan dit: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" charset="utf-8" /> ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:24:06
Quote Anchor link
Deze is van phphulp.nl
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />
Gewijzigd op 28/06/2010 19:25:22 door - SanThe -
 
Jos Verra

Jos Verra

28/06/2010 19:26:28
Quote Anchor link
Bedankt :) het mee rekken van de inhoud doet het nu opeens wel :O

Thx alot!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/06/2010 19:32:32
Quote Anchor link
Het lijkt me heel sterk dat dat komt door die meta tag waarin je de charset definieert. Waarschijnlijk heeft het er meer mee te maken dat je je errors eruit gehaald hebt.
 
Jos Verra

Jos Verra

28/06/2010 19:37:52
Quote Anchor link
Nog een vraag hij zegt dat ik het volgende niet mag doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<ul>
    <li>test
        <ul>
            <li>Subtest</li>
        </ul>
    </li>
    <li> Test 2 </li>

</ul>


Terwijl ik dit wel moet doen anders is men css niet meer goed,

Wat kan ik hier tegen doen
Werkt al stomme Google CHrome en zen cache.

Dan nu nog 1 vraagje. Ik zoek al een tijdje naar het volgende
als je naar mijn link kijkt zie je dat alle code van het menu achter elkaar komt.
Dit komt door dat ik de php variabel $menu steeds aanvul dmv $menu .=

Mijn vraag is hoe krijg ik in de broncode de enters erbij zonder dat ik br gebruik

dus iets in de zin van een newline
Gewijzigd op 28/06/2010 19:44:39 door Jos Verra
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:48:44
Quote Anchor link
Een enter in de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo PHP_EOL;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.