content in textarea wijzigen en opslaan in mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

18/03/2004 15:40:00
Quote Anchor link
Hallo ben ik weer :)

Ik heb text weer laten geven in een textarea, en zou willen dat die text aan te passen is, en met een knop "Update" ge-update kan worden.

Ik begrijp wel dat ik een update query maken moet, maar hoe krijg ik de ge-update info vanuit de textarea in bijv. een var of iig naar de database??

thnx a lot if anyone would help me :)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 23:29:59
 
Rick

Rick

18/03/2004 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
if($_POST['textarea1']){
   mysql_query('UPDATE ...... $_POST['textarea'] ......');
}


<
form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post" name="form">
<
textarea name="textarea1">de originele data</textarea>
<
/form>

de query moet je zelf maar even maken maar zo moet het werken :)
 

18/03/2004 15:55:00
Quote Anchor link
ik ga er meteen mee aan de slag ;) thnx
 
Johan

Johan

18/03/2004 16:35:00
Quote Anchor link
ja, uhm Rick, sluit voortaan ff je phpcode...( ?> ) das wat makkelijker lezen dan dat blauw...:)
 
Mitch X

Mitch X

18/03/2004 16:38:00
Quote Anchor link
Quote:
thnx a lot if anyone would help me :)


Voor zover we tijd hebben (en natuurlijk de kennis) wordt iedereen gewoon geholpen :)
 
Rick

Rick

18/03/2004 17:02:00
Quote Anchor link
Quote:
ja, uhm Rick, sluit voortaan ff je phpcode...( ?> ) das wat makkelijker lezen dan dat blauw...:)
dat heb ik gezien ja, maar op 1 of andere manier kon ik het niet meer veranderen

het submit knopje wilde gewoon niet reageren bij het edit venster :-/

Edit:
Op 1 of andere manier is het onmogelijk dat bericht te wijzigen, ik zal de source even doorkijken
Gewijzigd op 18/03/2004 17:04:00 door Rick
 
Rick

Rick

18/03/2004 17:07:00
Quote Anchor link
probleem gevonden geloof ik
het forum kan er niet meer omgaan als je
</textarea> neerzet
Gewijzigd op 18/03/2004 17:09:00 door Rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.