content type ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

18/08/2010 20:10:53
Quote Anchor link
Weet er iemand hoe ik bv zoiets kan doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$var
= "img/test.png";
if (content-type($var) == "image/png"){
echo "Het is een PNG";
}

?>


Dus de content type van een extern bestand ophalen.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:40:10
 

18/08/2010 20:15:21
Quote Anchor link
getimagesize, maar dat werkt alleen voor plaatjes.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2010 20:18:29
Quote Anchor link
hmm is er geen andere functie?
 

18/08/2010 20:36:48
Quote Anchor link
Waarvoor zou je een andere functie moeten hebben?
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2010 20:38:31
Quote Anchor link
ik wil dat alleen plaatjes worden toegelaten en niet exe bestanden ofzo
Gewijzigd op 18/08/2010 20:38:56 door - Raoul -
 

18/08/2010 20:41:01
Quote Anchor link
Karl Karl op 18/08/2010 20:15:21:
getimagesize, maar dat werkt alleen voor plaatjes.


Dit dus.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2010 20:50:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$size
= getimagesize("img/header.png");
echo $size;

?>


zie ik "Array" er is dus een array maar wat moet er in?
 

18/08/2010 20:52:28
Quote Anchor link
Ik geloof dat je twee ogen in je hoofd hebt. Gebruik die gave en lees!






Het is zeker de terugkoppeling in je hersenen die niet helemaal oké is?
Gewijzigd op 18/08/2010 20:52:56 door
 
Niek s

niek s

18/08/2010 20:54:47
Quote Anchor link
O_O
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

18/08/2010 21:19:23
Quote Anchor link
Klik die link die Karl je geeft eens aan.
Controleren van type is één, maar doe zelf ook nog een controle extra, bijvoorbeeld voor PHP.
Verder, houd je aan veiligheidsregels, include/require gebruiken voor uploads is gevaarlijk, gebruik liever readfile.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.