controleinvoer met vbscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mick

Mick

02/12/2005 22:40:00
Quote Anchor link
Hey iedereen.
ik heb de volgende opdracht gekregen:
Maak een webformulier invoeg.htm dat toelaat LlnNaam, LlnVoornaam en Punten in te vullen en dat die gegevens doorstuurt naar invoeg.php. (10 punten) Zorg voor invoercontrole geschreven in VBscript.


dit is mijn invoeg.htm
<html>

<head>
<title>Gegevens invullen</title>
</head>

<body>

<form method="POST" action="invoeg.php">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>Naam:</td>
<td>
<input type="text" name="txtnaam" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td>Voornaam:</td>
<td><input type="text" name="txtvoornaam" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input type="text" name="txtpunten" size="20"></td>
</tr>
</table>
<p><input type="submit" value="Verzenden" name="sbmverzenden"></p>
</form>

</body>

</html>

nu moet ik met behulp van een vb script controleren of alle tekstvakken zijn ingevult.
ik weet dat het een andere programeertaal is en dat het wrss op een gemakkelijkere manier gaat maar het moet dus via een vbscript. Omdat mijn vbscript kennis niet zo goed is vraagk of iemand mij kan helpen?
bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:24:52
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/12/2005 22:59:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of hier iemand zit die ook ervaren is met VB-Script. Het is eigenlijk een PHP forum he, als het voor PHP was, waren er veel geweest die je bij dit probleem konden helpen. Is er geen forum waar je vragen over VBScript kan stellen?

Ik kan je in ieder geval met VB niet verder helpen. Hoop dat 1 van mijn "collega's" dat wel kan.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

02/12/2005 23:01:00
Quote Anchor link
Nope daar heb je speciale VB-forums voor :D
 
Niels

Niels

02/12/2005 23:50:00
Quote Anchor link
VB_script, dan moet ik diep graven, ooit een paar keer gedaan :)
Maar neit dat ik daar een wonder in was hoor ^^ :P
 
Jelmer -

Jelmer -

02/12/2005 23:54:00
Quote Anchor link
vb-script in een php-bestand? (je stuurt de data van een formulier naar invoer.php) Ik neem aan dat je een cgi-script moet gaan maken.

(nutteloze opdracht trouwens. Waarom zou je nou weer vb script gebruiken voor een webapplicatie?)
 
Niels

Niels

02/12/2005 23:55:00
Quote Anchor link
VB script in een .php bestand idd,
als het in html kan kan het ook in php.

<Script language="VBscript">

zegt dat je iets ?
Het is wel degelijk mogelijk :) Maar of het handig is weet ik niet :)
 
Jelmer -

Jelmer -

03/12/2005 09:16:00
Quote Anchor link
Handig niet inderdaad. Mijn mac ondersteund die rommel niet.
 

03/12/2005 11:34:00
Quote Anchor link
En FireFox bij voorkeur ook niet.
Je kan het namelijk makkelijk uitschakelen.
 

03/12/2005 13:19:00
Quote Anchor link
Huiswerk maak je zelf!!!!

'Omdat mijn vbscript kennis niet zo goed is...', had je maar beter moeten opletten in de klas.
 

03/12/2005 13:51:00
Quote Anchor link
VBScript is outdated en niet goed ondersteunt, dus wat voor school deze topic starter heeft wil ik niet weten :(
 

06/12/2005 11:19:00
Quote Anchor link
manman, wa zijde gij bezig jom

Makt da toch gwn zelf, as g da nog ni kunt, wa is da dan bij d volgende?:s (blijve plakke dus)
 

06/12/2005 11:21:00
Quote Anchor link
begin al ma te wene!
ge kunt er ok ni aan doen eh da ge stoem zijt!
 

06/12/2005 13:45:00
Quote Anchor link
Alweer speelkwartier voor de kids. :|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.