Controleren of iets is de database aanwezig is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Barman V

Barman V

02/10/2005 15:55:00
Quote Anchor link
ah dat schiet op :D
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:45:23
 
Eric Cartman

Eric Cartman

02/10/2005 15:58:00
Quote Anchor link
Barman:
Misschien heeft het namelijk met het groeperen te maken.
In sommige gevallen bij MAX, MIN, SUM, COUNT, enz eist de query een GROUP BY

Voor jouw query lijkt het me een beetje vreemd, maar het is te proberen.

Dan krijg je zoiets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= mysql_query("SELECT COUNT(`ip`) FROM tabel WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "' GROUP BY gebrid") or die (mysql_error());
?>


Dit heb ik gedaan. Ik moet waarschijnlijkiets voor 'gebrid' invullen, of niet..? Ik krijg deze foutmelding: Unknown column 'gebrid' in 'group statement'
 
Eric Cartman

Eric Cartman

11/10/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Niemand die hier antwoord op weet?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2005 14:39:00
Quote Anchor link
Is er wel een veld in de tabel met de naam gebrid?
 
Eric Cartman

Eric Cartman

11/10/2005 15:58:00
Quote Anchor link
Nee, maar dit heb ik inmiddels al gewijzigd in 'ip'.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.