cookie is variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

14/10/2011 10:20:35
Quote Anchor link
Mijn javascript is heel erg slecht. Daarom heb ik nu al een probleem, ik wil een cookie maken, maar in die cookie moet de variabele var s staan.

dit werkt niet:
<script>
document.cookie.size=var s;
</script>

Wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:57:12
 
B a s
Beheerder

B a s

14/10/2011 10:23:46
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

14/10/2011 10:24:50
Quote Anchor link
2e link werkt niet?
 
B a s
Beheerder

B a s

14/10/2011 10:25:54
Quote Anchor link
W3schools ligt er dan net uit, maar ik google-de op cookies javascript.
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

14/10/2011 10:27:01
Quote Anchor link
oke, alleen opzich lukt het me nu wel, een cookie maken, alleen als ik een variabele neerzet dan lukt het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2011 10:38:58
Quote Anchor link
Wat lukt er niet aan?
 
Fabian M

Fabian M

14/10/2011 16:21:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.cookie.size = s;
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/10/2011 12:26:35
Quote Anchor link
Tom, de volgende code in de head van de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script>
document.cookie = "key1=value1"
document.cookie = "key2=value2"
document.cookie = "key3=value3"
document.cookie = "key4=value4"
</script>

En de volgende code tussen de body tags:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
var arr = document.cookie.split(";");
for (i=0; i<arr.length; i++) {
    var arr2 = arr[i].split("=");
    document.write(arr2[0] + " => " + arr2[1] + "<br />");
}
</script>

Heeft als resultaat:
....
....
key1 => value1
key2 => value2
key3 => value3
key4 => value4
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.