cookie wordt niet gemaakt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
T Peer

T Peer

14/12/2009 22:20:00
Quote Anchor link
Hoi, op mijn testsite wil ik inloggen maar op het moment dat ik inlog en uitlees wat voor gegevens er komen te staan dan klopt alles, maar er wordt geen cookie aangemaakt.

Probeer ik het met cookie.php dan werkt het wel en zie ik testnaam als gebruiker in de cookies staan.
<script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$value
= "testnaam";

//send a simple cookie
setcookie("gebruikersnaam",  $value, time() + 3600, "/");
?>

</script>

De code van mijn inloggen.php
<script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?
if(empty($_GET['pagina']))
    header("location: ../pages/inloggen.php");
if(empty($_COOKIE['gebruikersnaam']))
{

    if($_GET['actie'] == "verzenden")
    {

        if(empty($_POST['gebruikersnaam']) || empty($_POST['wachtwoord']))
        {

            echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
            echo "<div class=\"bericht\">Je hebt je gebruikersnaam of wachtwoord niet ingevuld... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
        }

        else
        {
            $select = "SELECT * FROM leden_gegevens WHERE gebruikersnaam = '".$_POST['gebruikersnaam']."' AND strafpunten < '3' AND status != 'Verbannen'";
            $query = mysql_query($select)or die(mysql_error());
            $list = mysql_fetch_object($query);
            if(mysql_num_rows($query) == 0)
            {

                echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
                echo "<div class=\"bericht\">Deze gebruikersnaam bestaat niet of je bent verbannen... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
            }

            elseif($list->wachtwoord != md5($_POST['wachtwoord']))
            {

                echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
                echo "<div class=\"bericht\">U hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
            }

            else
            {
                $update = "UPDATE leden_gegevens SET ip = '".$ip."' WHERE gebruikersnaam = '".$_POST['gebruikersnaam']."'";
                mysql_query($update)or die(mysql_error());
                if($_POST['openbaar'] == "1")
                {

                    setcookie("id", $list->id, time() + 3600, "/");
                    setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], time() + 3600, "/");
                    setcookie("wachtwoord", md5($_POST['wachtwoord']), time() + 3600, "/");
                    
                    echo "<div class=\"titel\">Inloggen</div>";
                    echo "<div class=\"bericht\">U bent succesvol ingelogd als <b>".$_POST['gebruikersnaam']."</b>!<br>Omdat je op een openbare computer zit, blijf je maar voor 1 uur ingelogd!</div>";
                    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"1;URL=index.php\">";
                }

                else
                {
                     setcookie("id", $list->id, time() + $_POST['tijd'], "/");
                    setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], time() + $_POST['tijd'], "/");
                    setcookie("wachtwoord", md5($_POST['wachtwoord']), time() + $_POST['tijd'], "/");
                    
                    echo "<div class=\"titel\">Inloggen</div>";
                    echo "<div class=\"bericht\">U bent succesvol bla ingelogd als <b>".$_POST['gebruikersnaam'].",op ".$_POST['tijd']." met ww: ".$_POST['wachtwoord']."</b>!</div>";
                    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"1;URL=index.php\">";
                }
            }
        }    
    }

    else
    {
        echo "<div class=\"bericht\">";
        echo "<table cellpadding=\"4\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"98%\">";                
        echo "<form method=\"POST\" action=\"index.php?pagina=pages/inloggen&actie=verzenden\" name=\"formulier\" onsubmit=\"wachten()\">";
        echo "<tr>";
        echo "<td width=\"30%\">Gebruikersnaam</td>";
        echo "<td width=\"70%\"><input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\"></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>Wachtwoord</td>";
        echo "<td><input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>Hoe lang?</td>";
        echo "<td><select size=\"1\" name=\"tijd\">";
        echo "<option value=\"86400\">1 dag</option>";
        echo "<option value=\"604800\">1 week</option>";
        echo "<option value=\"2592000\">1 maand</option>";
        echo "<option value=\"15552000\">6 maand</option>";
        echo "<option value=\"31536000\">1 jaar</option>";
        echo "</select></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>&nbsp;</td>";
        echo "<td><input type=\"checkbox\" name=\"openbaar\" value=\"1\"> Dit is een openbare computer</td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td></td>";
        echo "<td><input type=\"submit\" value=\"Inloggen\" name=\"knop\"> <input type=\"reset\" value=\"Opnieuw\" name=\"opnieuw\"></td></tr></table>";
        echo "</form>";
        echo "</div>";
    }
}

else
{
    echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
    echo "<div class=\"bericht\">Je bent al ingelogd als <b>".$_COOKIE['gebruikersnaam']."</b>... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
}

?>

</script>

Als ik trouwens rechtstreeks het php bestand open in chrome krijg ik de volgende melding:

Deze webpagina bevat een omleidingslus.

De webpagina op http://www.dateregelaar.nl/4/paginas/inloggen.php heeft geleid tot teveel omleidingen. Dit probleem wordt mogelijk opgelost als u uw cookies voor deze site wist of cookies van derden toestaat. Zo niet, dan is het mogelijk een serverconfiguratieprobleem en geen probleem met uw computer.

Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
Meer informatie over dit probleem.
Meer informatie over deze fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T Peer
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 19:55:57
 
Pim -

Pim -

14/12/2009 23:15:00
Quote Anchor link
Je kan veel beter die data in sessions opslaan.
Gebruik session_start() en daarna de superglobal $_SESSION om data in op te slaan, deze blijft behouden zolang de browser aan blijft of session_destroy() wordt aangeroepen (uitloggen). Let wel op om boven iedere pagina session_start() te zetten.
 

14/12/2009 23:37:00
Quote Anchor link
Zet even helemaal boven aan, direct onder je php open tag dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
[
/code]
(
of vervang.)
Je hebt waarschijnlijk al output gehad.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.