Cookies corrupt or out of date

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas

Thomas

13/11/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Hee mods,

Ik krijg steeds de melding: "Cookies corrupt or out of date. Log opnieuw in op www.phphulp.nl."

Mijn vraag is: is dit mijn fout of is dit een bekend probleem?

Bij mij is het probleem al na 5 minuten oid. Ook als ik me net heb ingelogd geeft de site soms bovenstaande melding.

Groeten!
Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:49:26
 

13/11/2008 14:10:00
Quote Anchor link
Er zijn al meerdere topics over aangemaakt, voor zover ik heb gelezen kan het er aan liggen dat jouw IP steeds veranderd...
 

13/11/2008 14:58:00
Quote Anchor link
Algemeen bekend probleem.
Phphulp is gewoon zo brak als een plat gebombadeerd huis.
Cookies weggooien kan het probleem verhelpen.
 
Bo az

Bo az

13/11/2008 17:11:00
Quote Anchor link
@Karl, je opmerking over phphulp is een beetje kort door de bocht, ik zeg niet dat het perfect is maar toch. Overigens worden je cookies dan automatisch weggegooid, dus ik denk dat je die melding nog nooit gehad hebt ;)

Ik krijg die melding als ik mijn laptop weer verplaats naar een andere locatie, straks als ik thuis ben dan moet ik weer opnieuw inloggen, niet geheel onlogisch. Het kan dus zijn als je IP wisselt, maar dat lijkt hier niet het geval omdat het wel erg vaak lijkt te gebeuren.
 

13/11/2008 17:22:00
Quote Anchor link
Boaz schreef op 13.11.2008 17:11:
@Karl, je opmerking over phphulp is een beetje kort door de bocht, ik zeg niet dat het perfect is maar toch.

Is een ruïne dan beter? Of moet ik weer eens met plaatjes gaan gooien?
Afbeelding
Platgewalst, vermorselt en kapot.
Genoeg problemen zijn er... Cookie, nep captcha, flood bug, verkeerde titel bij boeken, posten in admin menu enzovoort....

Boaz schreef op 13.11.2008 17:11:
Overigens worden je cookies dan automatisch weggegooid, dus ik denk dat je die melding nog nooit gehad hebt ;)

Ik heb die melding wel een aantal keer gehad. Daarom weet ik dus ook dat ik die cookie's weg moet gooien.
Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/11/2008 18:12:00
Quote Anchor link
Ik erger me dood aan die melding. Dat ik uitgelogd wordt, prima, maar haal daar alsjeblief die witte pagina uit en vervang hem door een header('Location: index.php');
 
B a s
Beheerder

B a s

13/11/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Search the forum.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.