cookies en subdomeinen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick

Patrick

19/07/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik zit met het volgende probleem.
Ik probeer cookies werkende te maken op het hoofddomein, www.mijnwebsite.nl, maar ook op de subdomeinen en op mijnwebsite.nl. (zonder www er voor)

dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$domein = ".mijnwebsite.nl";
 
setcookie("LedensysteemID", $Lid->id, $UnixTijd+$CookiesVerloopTijd, '', $domein);

$_COOKIE["LedensysteemID"] = $Lid->id;


Alleen nu werkt het wel op subdomeinen maar niet meer met www ervoor, wat doe ik fout?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 02:51:27
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2009 13:07:00
Quote Anchor link
Patrick schreef op 19.07.2009 12:55:
wat doe ik fout?

Zo te zien niks.

Edit:
Mischien helpt het als je dit
..... '', $domein);
verandert in dit.
..... '/', $domein);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
A Leeuwenburgh

A Leeuwenburgh

19/07/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Lijkt mij dat je dan voor domein $_SERVER["HTTP_HOST"] gebruikt ipv zelf invullen.
Dus: $domein = $_SERVER["HTTP_HOST"];
 
Patrick

Patrick

19/07/2009 13:20:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:


setcookie("LedensysteemID", $Lid->id, $UnixTijd+$CookiesVerloopTijd, "/", $_SERVER["HTTP_HOST"]);
$_COOKIE["LedensysteemID"] = $Lid->id;


Alleen als ik inlog op www.mijndomein.nl dan werkt het, surf ik daarna naar mijndomein.nl (zonder www. ervoor) dan ben ik uitgelogd daar.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2009 13:22:00
Quote Anchor link
Hall schreef op 19.07.2009 13:15:
Lijkt mij dat je dan voor domein $_SERVER["HTTP_HOST"] gebruikt ipv zelf invullen.
Dus: $domein = $_SERVER["HTTP_HOST"];

Nee, juist niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.