Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 19:51:00
Quote Anchor link
Ik heb namelijk mijne eigen domeinnaam gekocht (www.phpfreak.nl)
Maar nu zit ik met een groot probleem:
ik werkt met cookies om in te loggen
en ze werken niet ;-)
Op al m'n gratis accountjes van sites werken ze wel! :-S
Kan iemand kijken of er toch iets mis is met de code?
Dank bij voorbaat!

setcookie("geb", $_POST["username"], time()+3600);
setcookie("ww", $ww, time()+3600);
setcookie("statuske", $list8[status], time()+3600);
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:00:36
 
PHP erik

PHP erik

08/01/2005 20:09:00
Quote Anchor link
met die code is niets mis.

mogelijke oorzaken:
- je hebt al headers verzonden
- je roept de cookies niet goed aan
- je webhost is k*t

met een inlogsysteem kan je beter met sessions werken, en eventueel cookies om lang ingelogd te blijven. zorg er ook voor dat $ww wel md5() gecodeerd is.

om de fout te achterhalen van jouw probleem zal je meer code moeten posten.
 
Jorik

Jorik

08/01/2005 20:11:00
Quote Anchor link
Cookies roep je trouwens ana met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$_COOKIE
['cookienaam'];

// en bv niet:
$cookienaam;

//oid :)
?>
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Ik hebt et denk ik al ;-)
Ik heb bovenaan de pagina headers staan é;-)
That's it!
THanks
 
Jorik

Jorik

08/01/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Stond ook in de error maar oke :S :P..

Denk trouwens niet dat je site phpfreak.nl veel bezoekers krijgt, zijn al te veel van.. [mening]
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Eum... srry guys!
It doesn't work :-(
Ik heb et veranderd maar et werkt nog niet!
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:23:00
Quote Anchor link
Jorik:
Stond ook in de error maar oke :S :P..


??? Bij mij kreeg ik geen enkele error :-S
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Wil er me nog iemand helpen? :-O
 

08/01/2005 22:10:00
Quote Anchor link
Met alleen dit kunnen wij ook niet veel he. En is het wel verstandig om een webmastersite te maken als je zelf niet alles onder de knie heb...
 
Micha

Micha

08/01/2005 22:21:00
Quote Anchor link
Heb je boven aan de pagina: ob_start(); staan?
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Micha van Eijk, BEDANKT!!!! ;-)
Met ob_start() werkt het! :-D
Maar wat doet die functie eigenlijk ?
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 09:58:00
Quote Anchor link
Ik zit nu wel nog met het probleem dat hij niet wil uitloggen!
Ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?

setcookie("geb", "");
setcookie("ww", "");
setcookie("statuske", "");

?>


Moet er ook iets van ob_ bij? :-O
Ik ben al eens gaan kijken op php.net ;-)
Moet er soms geen ob_end_clean(); bij?
 
Jorik

Jorik

09/01/2005 10:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
session_start();
ob_start();

setcookie("geb","");
setcookie("ww","");
setcookie("statuske","");
?>

zo denk ik...
ob_start() functie @ PHP.net

ik dacht datje een error geplaats had, is niet zo, foutje van mij.
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 11:01:00
Quote Anchor link
Jorik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
session_start();
ob_start();

setcookie("geb","");
setcookie("ww","");
setcookie("statuske","");
?>

zo denk ik...
ob_start() functie @ PHP.net

ik dacht datje een error geplaats had, is niet zo, foutje van mij.


Nee, dit werkt niet ;-)
 
PHP erik

PHP erik

09/01/2005 11:23:00
Quote Anchor link
makkelijker is:

setcookie("naam");

2e parameter is niet nodig.

maar goed, misschien komt het doordat je $_COOKIE op dié pagina aanroept, dan kan je voor de zekerheid ook $_COOKIE = array(); doen.
 
PHP Freak

PHP Freak

12/01/2005 13:51:00
Quote Anchor link
Nee, dit werkt nog niet jongens, ik snap er niks van :-S
 
B a s
Beheerder

B a s

12/01/2005 15:19:00
Quote Anchor link
omg :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("naam", "", time() - 3600, "/");
?>


hehe.. je kan geen php maar gaat wel php site beginnen!? :) niets meer dan lof van mij :) succes ermee!
 
PHP Freak

PHP Freak

13/01/2005 21:17:00
Quote Anchor link
Bas:
omg :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("naam", "", time() - 3600, "/");
?>


hehe.. je kan geen php maar gaat wel php site beginnen!? :) niets meer dan lof van mij :) succes ermee!


haha, wat grappig geen php :s :@
lycos is gewoon kut voor domeinen ;)
en trouwens het jouwe werkt ook niet ;)
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

14/01/2005 00:50:00
Quote Anchor link
zet een helemaal boven aan je page de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>


en kijk eens wat voor errors ie genereerd
 
PHP Freak

PHP Freak

14/01/2005 17:46:00
Quote Anchor link
nano:
zet een helemaal boven aan je page de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>


en kijk eens wat voor errors ie genereerd


Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /data/members/paid/p/h/phpfreak.nl/htdocs/www/index.php on line 3

hij kan de error nie bekijken want het is gedeactiveerd!
 
Alfred -

Alfred -

14/01/2005 17:51:00
Quote Anchor link
Euhm... PHP Freak, er staat:

ini_set() kan je niet gebruiken, omwille van veiligheidsredenen... dat is de error....

*zucht* ...

Edit:
maw aan de config kan je niets aanpassen... Wat me ook logisch lijkt :/
Gewijzigd op 14/01/2005 17:53:00 door Alfred -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.