Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 19:51:00
Quote Anchor link
Ik heb namelijk mijne eigen domeinnaam gekocht (www.phpfreak.nl)
Maar nu zit ik met een groot probleem:
ik werkt met cookies om in te loggen
en ze werken niet ;-)
Op al m'n gratis accountjes van sites werken ze wel! :-S
Kan iemand kijken of er toch iets mis is met de code?
Dank bij voorbaat!

setcookie("geb", $_POST["username"], time()+3600);
setcookie("ww", $ww, time()+3600);
setcookie("statuske", $list8[status], time()+3600);
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:39:30
 
PHP erik

PHP erik

08/01/2005 20:09:00
Quote Anchor link
met die code is niets mis.

mogelijke oorzaken:
- je hebt al headers verzonden
- je roept de cookies niet goed aan
- je webhost is k*t

met een inlogsysteem kan je beter met sessions werken, en eventueel cookies om lang ingelogd te blijven. zorg er ook voor dat $ww wel md5() gecodeerd is.

om de fout te achterhalen van jouw probleem zal je meer code moeten posten.
 
Jorik

Jorik

08/01/2005 20:11:00
Quote Anchor link
Cookies roep je trouwens ana met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$_COOKIE
['cookienaam'];

// en bv niet:
$cookienaam;

//oid :)
?>
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Ik hebt et denk ik al ;-)
Ik heb bovenaan de pagina headers staan é;-)
That's it!
THanks
 
Jorik

Jorik

08/01/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Stond ook in de error maar oke :S :P..

Denk trouwens niet dat je site phpfreak.nl veel bezoekers krijgt, zijn al te veel van.. [mening]
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Eum... srry guys!
It doesn't work :-(
Ik heb et veranderd maar et werkt nog niet!
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 20:23:00
Quote Anchor link
Jorik:
Stond ook in de error maar oke :S :P..


??? Bij mij kreeg ik geen enkele error :-S
 
PHP Freak

PHP Freak

08/01/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Wil er me nog iemand helpen? :-O
 

08/01/2005 22:10:00
Quote Anchor link
Met alleen dit kunnen wij ook niet veel he. En is het wel verstandig om een webmastersite te maken als je zelf niet alles onder de knie heb...
 
Micha

Micha

08/01/2005 22:21:00
Quote Anchor link
Heb je boven aan de pagina: ob_start(); staan?
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Micha van Eijk, BEDANKT!!!! ;-)
Met ob_start() werkt het! :-D
Maar wat doet die functie eigenlijk ?
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 09:58:00
Quote Anchor link
Ik zit nu wel nog met het probleem dat hij niet wil uitloggen!
Ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?

setcookie("geb", "");
setcookie("ww", "");
setcookie("statuske", "");

?>


Moet er ook iets van ob_ bij? :-O
Ik ben al eens gaan kijken op php.net ;-)
Moet er soms geen ob_end_clean(); bij?
 
Jorik

Jorik

09/01/2005 10:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
session_start();
ob_start();

setcookie("geb","");
setcookie("ww","");
setcookie("statuske","");
?>

zo denk ik...
ob_start() functie @ PHP.net

ik dacht datje een error geplaats had, is niet zo, foutje van mij.
 
PHP Freak

PHP Freak

09/01/2005 11:01:00
Quote Anchor link
Jorik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
session_start();
ob_start();

setcookie("geb","");
setcookie("ww","");
setcookie("statuske","");
?>

zo denk ik...
ob_start() functie @ PHP.net

ik dacht datje een error geplaats had, is niet zo, foutje van mij.


Nee, dit werkt niet ;-)
 
PHP erik

PHP erik

09/01/2005 11:23:00
Quote Anchor link
makkelijker is:

setcookie("naam");

2e parameter is niet nodig.

maar goed, misschien komt het doordat je $_COOKIE op dié pagina aanroept, dan kan je voor de zekerheid ook $_COOKIE = array(); doen.
 
PHP Freak

PHP Freak

12/01/2005 13:51:00
Quote Anchor link
Nee, dit werkt nog niet jongens, ik snap er niks van :-S
 
B a s
Beheerder

B a s

12/01/2005 15:19:00
Quote Anchor link
omg :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("naam", "", time() - 3600, "/");
?>


hehe.. je kan geen php maar gaat wel php site beginnen!? :) niets meer dan lof van mij :) succes ermee!
 
PHP Freak

PHP Freak

13/01/2005 21:17:00
Quote Anchor link
Bas:
omg :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("naam", "", time() - 3600, "/");
?>


hehe.. je kan geen php maar gaat wel php site beginnen!? :) niets meer dan lof van mij :) succes ermee!


haha, wat grappig geen php :s :@
lycos is gewoon kut voor domeinen ;)
en trouwens het jouwe werkt ook niet ;)
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

14/01/2005 00:50:00
Quote Anchor link
zet een helemaal boven aan je page de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>


en kijk eens wat voor errors ie genereerd
 
PHP Freak

PHP Freak

14/01/2005 17:46:00
Quote Anchor link
nano:
zet een helemaal boven aan je page de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>


en kijk eens wat voor errors ie genereerd


Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /data/members/paid/p/h/phpfreak.nl/htdocs/www/index.php on line 3

hij kan de error nie bekijken want het is gedeactiveerd!
 
Alfred -

Alfred -

14/01/2005 17:51:00
Quote Anchor link
Euhm... PHP Freak, er staat:

ini_set() kan je niet gebruiken, omwille van veiligheidsredenen... dat is de error....

*zucht* ...

Edit:
maw aan de config kan je niets aanpassen... Wat me ook logisch lijkt :/
Gewijzigd op 14/01/2005 17:53:00 door Alfred -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.