cordinaten het zefde? +owner.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter Lolz

Wouter Lolz

15/07/2011 18:13:50
Quote Anchor link
Hey,,

Ik heb een klein script voor mijn server, aleen nou zijn er meerdere owners (een owner is een +onder de cordinaten.)

mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include'includes/connect.php';

$query = mysql_query('SELECT owner,x,y,z FROM protections') or die (mysql_error());

while($fetch = mysql_fetch_array($query)) {
echo ''.$fetch['x'].':'.$fetch['y'].':'.$fetch['z'].'<br/>';
echo '+'.$fetch['owner'].'<br/>';
}


?>


Weet iemand dus, als er 2 cordinaten (x:y:z) het zelfde zijn, dat die owner dan bij een cordinaten (die het zelfde was) een owner bij komt dus:
x:y:z
+owner1
+owner2
(er kunnen soms wel 15 owners van 1 cordinaten zijn.)
Weet iemand hoe ik dit snel en makelijk kan oplossen?
Bedankt!
Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:52:06
 
Ivo Filot

Ivo Filot

15/07/2011 19:46:08
Quote Anchor link
Een snelle en eenvoudige oplossing is de volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include'includes/connect.php';

$query = mysql_query('SELECT DISTINCT x,y,z FROM protections') or die (mysql_error());

while($fetch = mysql_fetch_array($query))
{

   $query2=mysql_query('SELECT owner FROM protections WHERE x=fetch[x] AND y=fetch[y] AND z=fetch[z]');

   echo ''.$fetch['x'].':'.$fetch['y'].':'.$fetch['z'].'<br/>';
   while($fetch2=mysql_fetch_array($query2))
   {

      echo '+'.$fetch2['owner'].'<br/>';
   }
}


?>


Succes!
Gewijzigd op 15/07/2011 19:47:18 door Ivo Filot
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.