correct INSERT VALUES statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Happy puppy

happy puppy

30/11/2016 18:52:44
Quote Anchor link
De Foreign Key fields zijn NULL omdat er een incorrecte relatie is gelegd.
kernvraag; Via welke SQL moet ik toevoegen/wijzigingen om de juiste JOIN criteria/relaties met het INSERT VALUES statement te creëren?
Waardoor de correcte relaties en JOIN, de correcte data wordt weergegeven.

Zie ook bijlage,

Jullie feedback zie ik graag tegemoet,

Groet,
HappyPuppy


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
*/   sql script */

USE master
GO

drop database Biker
go

/* creeer db */
CREATE DATABASE Biker
GO

/* use db */
USE Biker
GO

/* creeer tabel klantAccount */
CREATE TABLE klantAccount (
klantAccount_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
emailadres varchar (30) NOT NULL,
password varchar (30) NOT NULL,
constraint PK_KLANTACCOUNT primary key (klantAccount_ID)
)
GO

/* creeer tabel klant */
CREATE TABLE klant (
klant_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
klantAccount_ID int NULL,
voornaam varchar (30) NOT NULL,
achternaam varchar (30) NOT NULL,
gebDatum date NOT NULL,
geslacht varchar (30) NOT NULL,
telnr varchar (30) NOT NULL,
constraint PK_KLANT primary key (klant_ID)
)
GO

/* creeer tabel adres */
CREATE TABLE adres (
adres_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
klant_ID int NULL,
straatnaam_huisnummer varchar (30) NOT NULL,
postcode varchar (30) NOT NULL,
woonplaats varchar (30) NOT NULL,
constraint PK_ADRES primary key (adres_ID)
)
GO

/* creeer tabel verhuur */
CREATE TABLE verhuur (
verhuur_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
adres_ID int NULL,
huurperiodestart date NOT NULL,
huurperiodeeind date NOT NULL,
verhuurstatus int NOT NULL,
polisnr varchar (12) NOT NULL,
constraint PK_VERHUUR primary key (verhuur_ID)
)
GO

/* creeer tabel verzekering */
CREATE TABLE verzekering (
verzekering_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
verhuur_ID int NULL,
verzekeringsmaatschappij int NOT NULL,
constraint PK_VERZEKERING primary key (verzekering_ID)
)
GO

/* creeer tabel schade */
CREATE TABLE schade (
schade_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
verzekering_ID int NULL,
schadeDatum date NOT NULL,
schadeCommentaar varchar (300) NOT NULL,
constraint PK_SCHADE primary key (schade_ID)
)
GO

/* creeer tabel koppeltabel_accessoires */
CREATE TABLE koppeltabel_accessoires (
koppel_accessoires_ID int IDENTITY(1,1),
verhuur_ID int,
accessoires_ID int,
constraint PK_KOPPELTABEL_ACCESSOIRES primary key (koppel_accessoires_ID)

);

/* creeer tabel accessoires */
CREATE TABLE accessoires (
accessoires_ID int IDENTITY(10,1) NOT NULL,
accessoiresKeuze int NOT NULL,
constraint PK_ACCESSOIRES primary key (accessoires_ID)
)
GO

/* creeer tabel koppeltabel_fiets */
CREATE TABLE koppeltabel_fiets (
koppel_fiets_ID int IDENTITY(1,1),
verhuur_ID int,
fiets_ID int,
constraint PK_KOPPELTABEL_FIETS primary key (koppel_fiets_ID)
)
GO

/* creeer tabel fiets */
CREATE TABLE fiets
(
fiets_ID int IDENTITY(1,1) NOT NULL,
fietsSoort int NOT NULL,
fietsType int NOT NULL,
constraint PK_FIETS primary key (fiets_ID)
)
GO

/* toevoegen Foreignkeys, cascade met ALTER TABLE */
alter table klant
add constraint FK_KLANT_REF_KLANTACCOUNT foreign key (klantAccount_ID)
references klantAccount (klantAccount_ID)
ON UPDATE CASCADE
ON DELETE NO ACTION;

go

alter table adres
add constraint FK_ADRES_REF_KLANT foreign key (klant_ID)
references klant (klant_ID)
ON UPDATE CASCADE
ON DELETE NO ACTION;
go

alter table verhuur
add constraint FK_VERHUUR_REF_ADRES foreign key (adres_ID)
references adres (adres_ID)
ON UPDATE CASCADE
ON DELETE NO ACTION;
go

alter table verzekering
add constraint FK_VERZEKERING_REF_VERHUUR foreign key (verhuur_ID)
references verhuur (verhuur_ID)
ON UPDATE CASCADE
ON DELETE NO ACTION;
go

alter table schade
add constraint FK_SCHADE_REF_VERZEKERING foreign key (verzekering_ID)
references verzekering (verzekering_ID)
ON UPDATE CASCADE
ON DELETE NO ACTION;
go

alter table koppeltabel_accessoires
add constraint FK_KOPPACCESSOIRES_REF_VERHUUR foreign key (verhuur_ID)
references verhuur (verhuur_ID), constraint FK_KOPPACCESSOIRES_REF_ACCESSOIRES foreign key (accessoires_ID)
references accessoires (accessoires_ID)
go

alter table koppeltabel_fiets
add constraint FK_KOPPFIETS_REF_VERHUUR foreign key (verhuur_ID)
references verhuur (verhuur_ID), constraint FK_KOPPEFIETS_REF_FIETS foreign key (fiets_ID)
references fiets (fiets_ID)
go

/* Toevoegen voorbeeldpopulatie */

INSERT INTO klantAccount (emailadres, password) VALUES ('[email protected]', 'Hjkre%3k4lKm#1')
INSERT INTO klantAccount (emailadres, password) VALUES ('[email protected]', 'B3@jskKlMna32')
INSERT INTO klantAccount (emailadres, password) VALUES ('[email protected]', 'J^7@wEtYnBkLlrT')

INSERT INTO klant (voornaam, achternaam, gebDatum, geslacht, telnr) VALUES ('Martin', 'van de Graaf', '1984-11-20', 'Man', '31612445849')
INSERT INTO klant (voornaam, achternaam, gebDatum, geslacht, telnr) VALUES ('Boris', 'Maas', '1963-04-13', 'Man', '31612114549')
INSERT INTO klant (voornaam, achternaam, gebDatum, geslacht, telnr) VALUES ('Karin', 'Leest', '1959-03-10', 'Vrouw', '31612445479')

INSERT INTO adres (straatnaam_huisnummer, postcode, woonplaats) VALUES ('De breestraat 32', '6042ER', 'Roermond')
INSERT INTO adres (straatnaam_huisnummer, postcode, woonplaats) VALUES ('Mauritius 43', '6043NJ', 'Roermond')
INSERT INTO adres (straatnaam_huisnummer, postcode, woonplaats) VALUES ('Kuikstraat 12', '6100ER', 'Echt')

INSERT INTO verhuur (huurperiodestart, huurperiodeeind, verhuurstatus, polisnr) VALUES ('2016-10-09', '2016-10-11' ,'1', 'acs127845127')
INSERT INTO verhuur (huurperiodestart, huurperiodeeind, verhuurstatus, polisnr) VALUES ('2016-10-09', '2016-10-13' ,'1', 'azb144578264')
INSERT INTO verhuur (huurperiodestart, huurperiodeeind, verhuurstatus, polisnr) VALUES ('2016-10-10', '2016-10-12' ,'1', 'art157113514')

INSERT INTO verzekering (verzekeringsmaatschappij) VALUES ('8')
INSERT INTO verzekering (verzekeringsmaatschappij) VALUES ('3')
INSERT INTO verzekering (verzekeringsmaatschappij) VALUES ('1')

INSERT INTO schade (schadeDatum, schadeCommentaar) VALUES ('2016-10-11' , 'De achterband was lek bij binnenkomst')
INSERT INTO schade (schadeDatum, schadeCommentaar) VALUES ('2016-10-13' , 'De ketting was gebroken')
INSERT INTO schade (schadeDatum, schadeCommentaar) VALUES ('2016-10-12' , 'De voor lamp was stuk')

INSERT INTO accessoires (accessoiresKeuze) VALUES ('2')
INSERT INTO accessoires (accessoiresKeuze) VALUES ('1')
INSERT INTO accessoires (accessoiresKeuze) VALUES ('3')

INSERT INTO fiets (fietsSoort, fietsType) VALUES ('2', '1')
INSERT INTO fiets (fietsSoort, fietsType) VALUES ('1', '1')
INSERT INTO fiets (fietsSoort, fietsType) VALUES ('1', '2')

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 30/11/2016 19:55:40 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:59:33
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/12/2016 22:50:32
Quote Anchor link
Je kan dit doen door de volgorde van je INSERT aan te passen en gebruik te maken van de INSERT >> SELECT optie in SQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
INSERT INTO klantAccount (emailadres, password) VALUES ('[email protected]', 'Hjkre%3k4lKm#1');
INSERT INTO klant (klantAccountID, voornaam, achternaam, gebDatum, geslacht, telnr)
    SELECT SCOPE_INDENTITY(), 'Martin', 'van de Graaf', '1984-11-20', 'Man', '31612445849';
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.