could not instantiate mail function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Roland -

- Roland -

30/10/2016 15:33:44
Quote Anchor link
mn blok mail functie (phpmailer), doet het opeens niet meer.(niets veranderd)

krijg foutmelding "could not instantiate mail function" , dat zegt mij niets !?


Verder zie ik in Directadmin "Warning: 100 non-existant E-Mails have just been sent by a script under...." staan
( en wordt het path tijdelijk gebloked door de 'BlockCracking monitoring tool')
Maar dát is mogelijk...? een gevolg van het niet correct functioneren van de mail functie ??


Hebben jullie een clue waar te zoeken, hoe dit op te lossen ?


BVD
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:27:11
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2016 15:45:28
Quote Anchor link
Staat genoeg info over op Google: could not instantiate mail function
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2016 16:18:50
Quote Anchor link
Volgens mij ligt het aan de domain in je mailadres welke je in het script hebt ingesteld. Ik ken 'blockcracking' nog niet zo goed, maar volgens mij staat deze alleen domeinen in afzenders toe die op de server bekend zijn.

Scheelt weer een hoop spam met gefigneerde adressen, bij een lek script.
Gewijzigd op 30/10/2016 16:19:28 door - Ariën -
 
- Roland -

- Roland -

30/10/2016 16:44:28
Quote Anchor link
Altijd raar als iets wat al tijden werkt opeens er geen zin meer in heeft....

@arien je bedoelt of er een goede (bestaande) afzender is ingesteld ?



$mail->SetFrom('[email protected]', 'xxxxxxxx');

Ja [email protected] is mail adres van de domein zelf.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2016 18:20:13
Quote Anchor link
Heb je de server in eigen beheer?
 
- Roland -

- Roland -

30/10/2016 18:25:22
Quote Anchor link
nee, shared server versio.
Want ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2016 19:14:16
Quote Anchor link
Opeens heeft er een systeembeheerder iets gewijzigd. Vraag de support eens.

Kijk ook eens in: /.php/php-mail.log
Gewijzigd op 30/10/2016 19:26:13 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.