count database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Emile

emile

13/03/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Wie weet waarom dit fout gaat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
    $rtel
= mysql_result(mysql_query("count(id) FROM gasten"),0);
?>



Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource gastenboek_tekst.php on line 23
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emile
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:40:56
 
Frank -

Frank -

13/03/2007 13:06:00
Quote Anchor link
Je controleert nergens of de query is gelukt, maar je gaat wel met dit onbekende resultaat iets doen. Hoeveel problemen wil je hebben?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= "SELECT COUNT(id) AS aantal FROM gasten";

$res = mysql_query($query);

if($res){ // query gelukt!
  $rtel = mysql_result($res,0);
}

else { // query mislukt
  echo mysql_error();
  echo $query;
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.