Countdown van 08:22 format

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick B

Patrick B

22/04/2015 17:08:23
Quote Anchor link
Ik zoek een oplossing voor een simpele countdown van een div met ( minute/second ) value :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

<div id="cooldown">08:48</div>

<
script>
var
time = $("#cooldown").val();

setInterval(function() {

    /////////////////////////
    // Calculate new value //
    // var update = 08:47; //
    /////////////////////////


    $("#cooldown").text(update);

},
1000);

</script>


?>
Gewijzigd op 22/04/2015 17:10:33 door Patrick B
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:10:14
 
Daan Slagter

Daan Slagter

22/04/2015 17:24:53
Quote Anchor link
http://tutorialzine.com/2011/12/countdown-jquery/

Hier staat een mooie tutorial voor het maken van een countdown.
 
Patrick B

Patrick B

22/04/2015 18:28:47
Quote Anchor link
Dankje voor de link maar die lijkt mij te uitgebreid voor zoiets kleins.
Gewijzigd op 23/04/2015 14:50:23 door Patrick B
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/04/2015 12:35:56
Quote Anchor link
Klein foutje hier in, ik denk dat je op regel 18 seconds=59 wil zetten ipv 60. En als je onder de 10 seconden komt krijg je een x:9 formaat ipv x:09
 
Patrick B

Patrick B

23/04/2015 14:46:39
Quote Anchor link
Hebbes : http://jsfiddle.net/interkode/6mjcq40g/
Gewijzigd op 23/04/2015 15:14:07 door Patrick B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.