Criteria voor het plaatsen van een advertentie

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

B a s
Beheerder

B a s

14/02/2011 18:52:15
Anchor link
In dit forum mogen auteurs van systemen een advertentie plaatsen. Dit onderdeel is nieuw en we willen serieuzer verkopers en serieuze kopers de kans geven om hier samen te komen en deals te kunnen sluiten.

Plaatsen
Wanneer je een advertentie plaatst voor een PHP gescript systeem, moet deze wel voldoen aan de volgende eisen:

 • Het geschreven programmeer werk is van jou
 • Het is niet een aangepaste versie van een ander
 • Er zit een installatie script bij of een duidelijke installatie omschrijving
 • Alle benodigdheden (HTML-, PHP-, javascript-, CSS bestanden en afbeeldingen) zijn te vinden in een ingepakt bestand (zip of rar)
 • Je advertentie beschikt over een duidelijke omschrijving zonder taalfouten
 • In je advertentie staat een prijs met de daarbij horende licensie
 • Hoe ga je om met upgrades en bugs?
 • Voeg aan je omschrijving toe of je support geeft en zo ja, op welke manier en hoe lang
 • Het plaatsen van een demo is verplicht


Voldoet je advertentie niet aan deze criteria dan behouden de moderators van PHPhulp het recht om zonder reden een topic te sluiten of te verwijderen.

Aanbieden van een dienst
Ben je een freelancer / ZZP'er? Dan mag je jezelf hier aanbieden als werknemer.Heb je een bedrijf en een leuke korting, dan mag je die hier ook vermelden.

Let op dat het geen spam wordt. Dit houdt in, dat enkel een URL- of e-mailadres vermelden niet volstaat. Noem je of jouw bedrijf zijn of haar kunnen, referenties, uurloon, product prijs, etc. Je mag in dit forum voor jezelf of jouw bedrijf slechts één topic per maand openen. Meerdere topics worden per direct verwijderd. Constateren we dit vaker, dan ontnemen we je het recht om in dit forum berichten te plaatsen.

Je mag hier pas ook iets aanbieden wanneer je minimaal 10 berichten hebt geplaatst.

Kopers
Wanneer je in een script of dienst bent geïnteresseerd, dan kun je hier reageren of via PM contact opnemen met de verkoper.

Heb je iets gekocht en ben je niet tevreden? Overleg dit dan met de verkoper. Wanneer je er niet uitkomt, dan kan de hoofd moderator van dit desbetreffende forum hierin bemiddelen, mits er van te voren contact is opgenomen met de verkoper en je het gevoel hebt benadeeld te zijn.

Het is niet de bedoeling om ruzie te gaan maken in een topic. Wel kun je aangeven dat je er geen goed gevoel bij hebt met daarbij een omschrijving van het probleem.

Lezers
Voor lezers gelden ook een aantal regels.

 • Reageer ontopic en serieus
 • Denk om je taalgebruik!
 • Ben je niet geïnteresseerd maar zie je iets wat niet klopt, reageer dan op een normale manier om een normale reactie te krijgen
Gewijzigd op 08/08/2013 15:48:53 door Chris -
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.