Cronjob in Plesk. Doe ik het goed of niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 12:16:55
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik vraag em iets af en ik denk bijna zeker te weten dat ik het fout doe
omdat er niks wordt uitgevoerd...

Zie onderstaande image:
Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 21:19:16
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2014 13:00:43
Quote Anchor link
Minuut */15
De rest allemaal *
Opdracht /path/naar/php/php /path/naar/bestand/bestand.php
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 13:13:50
Quote Anchor link
Oke dankjewel!
Ik heb het inmiddels aangepast alleen snap ik het betreft opdracht niet.. Momenteel staat het er zo in:

httpdocs/administrator/components/com_feedgator/cron.feedgator.php

het is mijn eigen server.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2014 13:55:32
Quote Anchor link
Dat is het uit te voeren php bestandje.
Zet daar het volledige path voor.
Je moet dat uit laten voeren door het php programma.
Dus moet je het path naar php er voor zetten.

/path/naar/php/php /path/naar/httpdocs/administrator/components/com_feedgator/cron.feedgator.php
Gewijzigd op 05/11/2014 13:56:08 door - SanThe -
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 14:00:58
Quote Anchor link
Oke ik zal dan het volgende er in zetten:

/path/naar/httpdocs/administrator/components/com_feedgator/cron.feedgator.php

want eerdere paths zijn er niet gezien dat de enigste website in de root is.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2014 14:02:47
Quote Anchor link
Php programma staat niet in de website-root.
Zonder php zal het niet werken.
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 14:20:15
Quote Anchor link
Maar dit ( cron.feedgator.php ) is toch het php programma?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2014 14:37:16
Quote Anchor link
Dat is het script, niet het php programma.
Het script moet uitgevoerd worden door het php programma.
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 14:44:46
Quote Anchor link
Oké dus gewoon dit:

/path/naar/php/php /path/naar/httpdocs/administrator/components/com_feedgator/cron.feedgator.php

overkopieren en erin plakken?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2014 14:46:36
Quote Anchor link
Uiteraard wel de juiste path's van de server invullen.
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

05/11/2014 14:56:47
Quote Anchor link
oke.. Dat is dus het probleem haha
Heb zelf de server niet geinstaleerd namelijk, heb hem laten configureren.

Ik zal de installateur wel even mailen :)
 
Devon Devon

Devon Devon

10/11/2014 08:34:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2014 08:44:01
Quote Anchor link
Echo eens in een los bestand $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']

En open het zoals gewoonlijk in je browser. Je ziet dan het volledige pad naar jouw webroot.
 
Notimportant notimportant

notimportant notimportant

11/11/2014 10:26:41
Quote Anchor link
Inmiddels is het gelukt :) Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.