Cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »
Yannick decock

yannick decock

12/07/2012 23:11:53
Quote Anchor link
Beste php helpers,

Ik he namelijk een direct admin panel en als ik daar een cron inzet werkt het niet.

Voorbeeld van direct admin panel

Minute Hour Day of Month Month Day of Week Command
*/15 * * * * /home/yannick/domains/anium.eu/public_html/crons/test.php


Stukeje Php script dat connect

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$db_host
= 'localhost';
$db_user = '***';
$db_pass = '***';
$db = '***';
mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db);

?>


De rest van de php is correct..
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 23:16:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2012 23:49:32
Quote Anchor link
je geeft niet aan dat het script met PHP moet worden uitgevoerd...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
*/15 * * * * php /home/yannick/domains/anium.eu/public_html/crons/test.php
 
Yannick decock

yannick decock

13/07/2012 00:13:18
Quote Anchor link
thnx

Toevoeging op 13/07/2012 00:24:22:

Had ik nog een klein vraag als ik de scripts uitvoer bv

Minute Hour Day of Month Month Day of Week Command
* 0-1 * * * php /home/yannick/domains/anium.eu/public_html/crons/hour.php

dan herlaad men uur script om de min



Volledige teksten name start stop
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:17:01 2012-07-13 00:17:01
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:18:01 2012-07-13 00:18:02
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:19:02 2012-07-13 00:19:02
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:20:01 2012-07-13 00:20:01
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:21:01 2012-07-13 00:21:04
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:22:02 2012-07-13 00:22:02
Wijzigen Wijzigen Kopiëren Kopiëren Verwijderen Verwijderen hour 2012-07-13 00:23:02 2012-07-13 00:23:02


Toevoeging op 13/07/2012 20:18:21:

?
Gewijzigd op 13/07/2012 00:25:00 door yannick decock
 
Yannick decock

yannick decock

14/07/2012 23:23:21
Quote Anchor link
dit blijft steeds zonder resultaat :s
geen enkele cron werkt :s
 
Roel -

Roel -

14/07/2012 23:47:44
Quote Anchor link
Je moet als je een uur instelt natuurlijk niet bij de minuten een * zetten, want dan doet ie het iedere minuut in dat uur.
Zet bij je minuut 0, dan wordt er bij je gekozen uur op de 0-minuut een cron uitgevoerd.
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 16:37:29
Quote Anchor link
hey roel bedankt voor u reactie maar zonder resultaten werkt men cron steeds niet
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 16:45:47
Quote Anchor link
'Werkt niet' is niet echt duidelijk.
Wat werkt er niet en wat werkt er wél?
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 16:51:43
Quote Anchor link
als ik naar de link gaan cron.php en ik doe dat zet hij het in men db

als ik het laat uitvoeren door cron bv

Minute Hour Day of Month Month Day of Week Command Select
*/1 * * * * cd /home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons; /usr/local/bin/php -f minute.php

0 1 * * * cd /home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons; /usr/local/bin/php -f hour.php

doet hij het niet

Toevoeging op 15/07/2012 16:54:59:

*/15 * * * * cd /home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons; /usr/local/bin/php -f cron15.php
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 17:01:12
Quote Anchor link
Waarom is het path in de eerste post een heel ander path dan dat je nu laat zien?

/home/yannick/domains/anium.eu/public_html/crons/
/home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons/
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 17:07:41
Quote Anchor link
- SanThe - op 15/07/2012 17:01:12:
Waarom is het path in de eerste post een heel ander path dan dat je nu laat zien?

/home/yannick/domains/anium.eu/public_html/crons/
/home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons/


dat is om dat ik nog aan de test fase zit zou het naar de map voor de site willen brenge zo dat spelers ofzo geen cron kunnen uitvoeren

wil alles weten hoe ik dat bv al kan laten werken
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 17:10:22
Quote Anchor link
Wat doen die bestandjes? Werken die alleen de database bij of geven ze ook output of zoiets?
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 17:11:27
Quote Anchor link
de bestanden moeten tables leeg maken iets bij geven ect...

ze zetten ook logs in database wat spelers doen bv stats update

bedankt om zo snel te reageren trouwens yannick

Toevoeging op 15/07/2012 17:20:00:

Als ik de links handmatig ingeef werken de crons maar niet via het cron panel enig idee ? waarom niet ?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 17:30:03
Quote Anchor link
En wat als je het zo in de cron zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/usr/local/bin/php -f /home/anium/domains/anium.eu/public_html/configs/crons/minute.php


En zijn de path's wel correct en volledig?
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 17:41:29
Quote Anchor link
Bedankt.

Nu heb ik nog een laatste vraag bv een script laten uitvoer
script 1
om het uur

script2
om de minuut

script 3
om de dag

script 4
om de week

script 5
om de maand
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 17:48:33
Quote Anchor link
Quote:
Minute Hour Day of Month Month Day of Week
1 => 0 */1 * * *
2 => */1 * * * *
3 => 0 0 */1 * *
4 => 0 0 * * 1
5 => 0 0 1 * *
Gewijzigd op 15/07/2012 17:53:26 door - SanThe -
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 18:59:03
Quote Anchor link
Ik heb al men crons gezet hoe jullie het zeggen maar het laad nog steeds niet
groetjes yannick.

Toevoeging op 15/07/2012 19:17:37:

Mischien dat dit ook helpt dit sta in men cron scripts

#!/usr/bin/php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$db_host
= 'localhost';
$db_user = '';
$db_pass = '';
$db = '';
mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db);
 
Chris -

Chris -

15/07/2012 19:20:25
Quote Anchor link
Laat eens een screenshot zien hoe het er nu in staat, in DirectAdmin zelf..
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 19:23:18
Quote Anchor link
Hey Chris heb je een pm gestuurd groetjes Yannick.

Toevoeging op 15/07/2012 19:26:20:

http://anium.eu/help.png
 
Chris -

Chris -

15/07/2012 19:28:14
Quote Anchor link
Bestaat het pad wat daar is ingevuld? Gezien je logingegevens, kan dat niet. Het moet /home/yannick/ zijn en niet /home/anium/. Is een rechtenkwestie.

Edit:
Yannick, net even voor je gekeken. Kan hierbij bevestigen dat je overal anium moet veranderen in jouw naam.
Gewijzigd op 15/07/2012 19:30:58 door Chris -
 
Yannick decock

yannick decock

15/07/2012 19:34:33
Quote Anchor link
Hey Chris ik wil je supperbedanken alles werkt perfect nu als ik eens iets kan terug doen met plezier bedankt :d
 
Chris -

Chris -

15/07/2012 19:36:31
Quote Anchor link
Yw
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.