Cronjobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Cars Meulman

Cars Meulman

14/09/2010 23:50:12
Quote Anchor link
Hallo Mensen,

Ik moet een php scriptje elke seconden laten draaien, dit kan niet met een enkele cronjob weet ik.
Die gaan maar tot 1 minuut.

Nu vroeg ik me af, of 60 cronjobs die allemaal een minuut speling hebben succesvol zou zijn?
Of moet ik toch echt op zoek gaan naar een alternatief?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:48:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2010 00:00:12
Quote Anchor link
Waarom wil je elke seconden een cron draaien?
Wat wil je precies bereiken? Vaak zijn cronjobs overbodig en valt het met een mooie PHP-implementatie op te lossen.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 10:27:04
Quote Anchor link
de site draait op timers,
de cronjob moet kijken (liefst elke seconden), of de timer onder een bepaalde seconden komt. En als dat het geval is moet het een script uitvoeren.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:29:41
Quote Anchor link
wat voor timers? dit klinkt namelijk nog steeds niet alsof het nodig is.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 10:43:47
Quote Anchor link
Zeg maar dat een product 60 seconden bestaat.
Als de tijd onder de 3 seconden komt moet er een autobieder komen.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:48:04
Quote Anchor link
En waarom kan dat niet bij een aanroep geregeld worden.
pagina request
Als tijd<3 && bieders=0
DAN maak autobieder

De tijd kan ook negatief zijn, en bij de eerste weergave staat de autobieder er al bij. Dat het dan eigenlijk later aangemaakt is moet geen probleem zijn.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:21:31
Quote Anchor link
Het moet ook doorlopen als de browser is afgesloten.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:23:43
Quote Anchor link
Je kunt mij nog steeds niet duidelijk maken wat het probleem is als dat later gebeurt en dan alles in 1 keer "inhaalt" als er niemand kijkt is het ook niet erg als de data achterloopt.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:39:48
Quote Anchor link
Laat ik me vraag anders formuleren:
Hoe kan ik php script elke seconden laten runnen?

En dan wil ik alleen daar antwoord op hebben :P
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:41:33
Quote Anchor link
struisvogel gedrag :p

Simpele antwoord: niet.

Ingewikkeld antwoord: een service schrijven die elke seconde het script aanroept.
(php is zelf niet bedoelt om te blijven draaien dus dat is zeer onverstandig)
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:49:41
Quote Anchor link
okej, en weet je misschien al een service die dat doet?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:51:11
Quote Anchor link
Nee, ik denk dat je die ook zelf moet schrijven. Bijvoorbeeld in C++/C# (afhankelijk van je server os)
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:07:00
Quote Anchor link
Maar 60 cronjobs allemaal met 1 sec verschil is geen optie?

Ik heb nu wel wat gevonden trouwens op het internet:
http://kevin.vanzonneveld.net/techblog/article/create_daemons_in_php/
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 12:15:57
Quote Anchor link
Heb je het ook gelezen. De memory afhandeling van php gaat er vanuit dat het maar een tijdelijk proces is. Je moet dus handmatig je garbage collector regelen (unset is niet genoeg) anders loopt je geheugen vol. Verder zijn er veel onderdelen die resultaten cachen. Dit kan dus niet bij een deamon omdat die blijft doorgaan en gegevens dus wijzigen.
 
Niek s

niek s

15/09/2010 12:18:25
Quote Anchor link
Jezus

Luistert:

Je wilt een script met een autobieding. Waarom?
Op het moment dat iemand op een bepaald product klikt, moet deze een autobieding zien omdat de tijd onder de x seconden is gekomen.
Dus: op het moment dat jantje de pagina bezoekt, kijk jij simpelweg "is het nu onder de x seconden?" zo, ja: Plaats dan die auto bieding. Ga niet kansloos zitten doen met onnodige system load en/of cronjobs.

Ga ook geen daemons proberen te draaien met PHP. Doe het gewoon netjes/zoals het hoort, en niet kansloos met daemons enzo. Het is een website.

Zucht..
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:39:06
Quote Anchor link
Niek als je gelezen hebt, de autobieding moet ook door gaan als jantje er niet is.
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 12:43:47
Quote Anchor link
Beste Cars,
je snapt Niek niet helemaal denk ik. Het maakt voor pietje niet uit dat jantje er niet is aangezien het script ook bij pietje wordt uitgevoerd. De oplossingen van TJVB en niek zijn gewoon goed.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:49:36
Quote Anchor link
okej, maar er is toch een moment dat er niemand online is ?
Het gaat erom dat het script ook als niemand online is door blijft draaien.

Of volg ik de redenatie niet helemaal van niek of tjvb?
Gewijzigd op 15/09/2010 12:52:23 door Cars Meulman
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 12:55:47
Quote Anchor link
je volgt idd de redenatie niet helemaal. Waarom zou het door moeten blijven draaien als er niemand is? Je hoeft alleen maar de checks te doen en je data te behandelen als je iemand de pagina toont.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:58:29
Quote Anchor link
Misschien ben ik ook niet duidelijk geweest. :P

het gaat om een bied functie die gebruikers kunnen aanzetten, ik noem het maar een autobieder. Deze autobieder bied over een bepaalde product heen zonder dat ze online hoeven te zijn.
Gewijzigd op 15/09/2010 12:58:57 door Cars Meulman
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 13:09:08
Quote Anchor link
Aha, een bidagent. Hetzelfde als op bidrivals.nl?
Dan ontkom je volgens mij idd niet aan een cronjob.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.