Cronjobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Cars Meulman

Cars Meulman

14/09/2010 23:50:12
Quote Anchor link
Hallo Mensen,

Ik moet een php scriptje elke seconden laten draaien, dit kan niet met een enkele cronjob weet ik.
Die gaan maar tot 1 minuut.

Nu vroeg ik me af, of 60 cronjobs die allemaal een minuut speling hebben succesvol zou zijn?
Of moet ik toch echt op zoek gaan naar een alternatief?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:13:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2010 00:00:12
Quote Anchor link
Waarom wil je elke seconden een cron draaien?
Wat wil je precies bereiken? Vaak zijn cronjobs overbodig en valt het met een mooie PHP-implementatie op te lossen.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 10:27:04
Quote Anchor link
de site draait op timers,
de cronjob moet kijken (liefst elke seconden), of de timer onder een bepaalde seconden komt. En als dat het geval is moet het een script uitvoeren.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:29:41
Quote Anchor link
wat voor timers? dit klinkt namelijk nog steeds niet alsof het nodig is.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 10:43:47
Quote Anchor link
Zeg maar dat een product 60 seconden bestaat.
Als de tijd onder de 3 seconden komt moet er een autobieder komen.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:48:04
Quote Anchor link
En waarom kan dat niet bij een aanroep geregeld worden.
pagina request
Als tijd<3 && bieders=0
DAN maak autobieder

De tijd kan ook negatief zijn, en bij de eerste weergave staat de autobieder er al bij. Dat het dan eigenlijk later aangemaakt is moet geen probleem zijn.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:21:31
Quote Anchor link
Het moet ook doorlopen als de browser is afgesloten.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:23:43
Quote Anchor link
Je kunt mij nog steeds niet duidelijk maken wat het probleem is als dat later gebeurt en dan alles in 1 keer "inhaalt" als er niemand kijkt is het ook niet erg als de data achterloopt.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:39:48
Quote Anchor link
Laat ik me vraag anders formuleren:
Hoe kan ik php script elke seconden laten runnen?

En dan wil ik alleen daar antwoord op hebben :P
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:41:33
Quote Anchor link
struisvogel gedrag :p

Simpele antwoord: niet.

Ingewikkeld antwoord: een service schrijven die elke seconde het script aanroept.
(php is zelf niet bedoelt om te blijven draaien dus dat is zeer onverstandig)
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 11:49:41
Quote Anchor link
okej, en weet je misschien al een service die dat doet?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 11:51:11
Quote Anchor link
Nee, ik denk dat je die ook zelf moet schrijven. Bijvoorbeeld in C++/C# (afhankelijk van je server os)
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:07:00
Quote Anchor link
Maar 60 cronjobs allemaal met 1 sec verschil is geen optie?

Ik heb nu wel wat gevonden trouwens op het internet:
http://kevin.vanzonneveld.net/techblog/article/create_daemons_in_php/
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 12:15:57
Quote Anchor link
Heb je het ook gelezen. De memory afhandeling van php gaat er vanuit dat het maar een tijdelijk proces is. Je moet dus handmatig je garbage collector regelen (unset is niet genoeg) anders loopt je geheugen vol. Verder zijn er veel onderdelen die resultaten cachen. Dit kan dus niet bij een deamon omdat die blijft doorgaan en gegevens dus wijzigen.
 
Niek s

niek s

15/09/2010 12:18:25
Quote Anchor link
Jezus

Luistert:

Je wilt een script met een autobieding. Waarom?
Op het moment dat iemand op een bepaald product klikt, moet deze een autobieding zien omdat de tijd onder de x seconden is gekomen.
Dus: op het moment dat jantje de pagina bezoekt, kijk jij simpelweg "is het nu onder de x seconden?" zo, ja: Plaats dan die auto bieding. Ga niet kansloos zitten doen met onnodige system load en/of cronjobs.

Ga ook geen daemons proberen te draaien met PHP. Doe het gewoon netjes/zoals het hoort, en niet kansloos met daemons enzo. Het is een website.

Zucht..
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:39:06
Quote Anchor link
Niek als je gelezen hebt, de autobieding moet ook door gaan als jantje er niet is.
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 12:43:47
Quote Anchor link
Beste Cars,
je snapt Niek niet helemaal denk ik. Het maakt voor pietje niet uit dat jantje er niet is aangezien het script ook bij pietje wordt uitgevoerd. De oplossingen van TJVB en niek zijn gewoon goed.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:49:36
Quote Anchor link
okej, maar er is toch een moment dat er niemand online is ?
Het gaat erom dat het script ook als niemand online is door blijft draaien.

Of volg ik de redenatie niet helemaal van niek of tjvb?
Gewijzigd op 15/09/2010 12:52:23 door Cars Meulman
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 12:55:47
Quote Anchor link
je volgt idd de redenatie niet helemaal. Waarom zou het door moeten blijven draaien als er niemand is? Je hoeft alleen maar de checks te doen en je data te behandelen als je iemand de pagina toont.
 
Cars Meulman

Cars Meulman

15/09/2010 12:58:29
Quote Anchor link
Misschien ben ik ook niet duidelijk geweest. :P

het gaat om een bied functie die gebruikers kunnen aanzetten, ik noem het maar een autobieder. Deze autobieder bied over een bepaalde product heen zonder dat ze online hoeven te zijn.
Gewijzigd op 15/09/2010 12:58:57 door Cars Meulman
 
Rienus nvt

Rienus nvt

15/09/2010 13:09:08
Quote Anchor link
Aha, een bidagent. Hetzelfde als op bidrivals.nl?
Dan ontkom je volgens mij idd niet aan een cronjob.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.