css border om resultaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Superwauwie

superwauwie

23/04/2008 16:09:00
Quote Anchor link
ik probeer om het resultaat een border te zetten, maar dat doet niet bij de eerste resultaat maar wel bij de andere.

dit is de while:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
while($rij= mysql_fetch_object($result))
{
$beschrijving=nl2br($rij->info);
?>
<div id="naamm">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $rij->naam;
?>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
}


weet iemand hoe dit komt en hoe je dit kan oplossen?

hij slaat dus gewoon het eerste resultaat over met de border:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Superwauwie
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:55:04
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

23/04/2008 16:58:00
Quote Anchor link
zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
while($rij= mysql_fetch_object($result))
{

$beschrijving=nl2br($rij->info);
?>

<div id="naamm" style="border:1px #000000">
<?php
echo $rij->naam;
?>

</div>
<?php
}
?>

Edit:

of (vind ik zelf) netter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

while($rij= mysql_fetch_object($result))

{


$beschrijving=nl2br($rij->info);

echo '<div id="naamm" style="border:1px #000000">';

echo $rij->naam;

echo '</div>';

}

?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorn Engelbart
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

23/04/2008 17:01:00
Quote Anchor link
waarom niet gewoon zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
while($rij= mysql_fetch_object($result))
{

    $beschrijving=nl2br($rij->info);
    echo '<div id="naamm" style="border:1px #000000">';
    echo $rij->naam;
    echo '</div>';
}

?>

veel overzichtelijker, en volgens mij ook nog minder typwerk.

EDIT:
oh 'k had je edit net gemist... :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Boris Mattijssen
 
Steff   an

Steff an

23/04/2008 17:11:00
Quote Anchor link
En wat als je nu de kleur van de border wil aanpassen over een paar maand?
Dus ik zou kiezen voor iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

[code]<?php
while($rij= mysql_fetch_object($result))
{

    $beschrijving=nl2br($rij->info);
    echo '<div class="naamvandeclass">';
    echo $rij->naam;
    echo '</div>';
}

?>

En vervolgens de opmaak in de class zetten. En nog wat.. id's moeten uniek zien, class-namen niet. Dus meerdere keren id='naamm' gebruiken kan wel, maar mag eigenlijk niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Superwauwie

superwauwie

23/04/2008 17:18:00
Quote Anchor link
oke bedankt het werkt nu:D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.