CSS content div op juiste plaats.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

14/11/2013 23:04:19
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik probeer een layout in elkaar te bouwen, alleen wordt de #content lager weergegeven, nu word hij onder het menu geplaatst,

Ik heb geprobeerd om het probleem te vinden maar kan hem helaas niet vinden. (Wel <div style='clear: both;'></div> na het menu geprobeerd, maar heeft helaas niet geholpen.

Ik heb hier een demotje:

http://jsfiddle.net/PP8HE/

Kan iemand hier het probleem ontdekken?
Gewijzigd op 14/11/2013 23:06:01 door RobertJan Doeternietoe
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 08:58:43
 
Mike Koopman

Mike Koopman

15/11/2013 11:38:46
Quote Anchor link
Hey RobertJan,

Ik heb er even naar gekeken en volgens mijn als je leftmenu en content allebij een float left geeft dat je al een heel eind komt. Ik heb het in jsfiddle.net even aangepast. Zou je kunnen kijken of het is wat je bedoelt. Je zou met marges altijd nog een stuk naar rechts kunnen gaan of doen wat je wilt. Live demo op: http://jsfiddle.net/riagabel2/PP8HE/1/

Als dat het niet is dan begrijp ik je vraag niet precies.
Gewijzigd op 15/11/2013 11:41:48 door Mike Koopman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.