CSS height 100%

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stijn Dibbermans

Stijn Dibbermans

06/01/2014 17:51:28
Anchor link
Hoi.

Ik heb een div met daarin 3 div’s,
en ik wil dat die div’s 100% groot zijn dus tot dat het de onderkant van het vak waar het in staat bereikt.

: Klik

Het eerste vak is trouwens wel 100% hoog, maar dat komt omdat daar veel tekst in staat.
Ik heb al meerdere keren geklooid met positions enz.

Ook weet ik dat het niet werkt om alleen bij de 3 vakken height: 100% in te stellen, omdat het moet weten de hoogte waarvan het dan moet zijn.

Stukje HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<div class="new">

<div class="content">
    <div class="head">Coaching & counseling</div><br>
    
    Voelt u zich steeds <b>overdonderd door uw ex</b> en denkt niet tegen hem/haar opgewassen te zijn? Binnen vijf gesprekken met de echtscheidingscoach bent u sterk genoeg om uw eigen weg te gaan en weerwoord te beiden aan uw ex. Wij kijken met u naar oplossingen.
    <br>
    <a href="echtcoach.html">Echtscheidingscoach</a>

    <br><br>

Als u merkt dat u steeds vaker of maandelijks <b>geld tekort komt</b> om al uw rekeningen op tijd betalen, is het verstandig om de hulp in te roepen van een budgetadviseur. Vooral als er steeds weer een nieuwe betalingsachterstand ontstaat. Het is belangrijk om verdere problemen met aanmaningen, een incassobureau of deurwaarder te voorkomen. <a href="">Budget-adviseur</a>

<br><br>

<b>Leer hoe sterk je echt bent.</b> We combineren fysieke (kickboks-) training met mentale coaching. Korte trajecten en zichtbare resultaten. We dagen je uit om je grenzen te verleggen!

<br>

<a href="http://www.fightxperience.nl/fightxperience_care.php">FightXperience Care</a>

  </div>

  <div class="content1">
    <div class="head">Echtscheiding</div><br>
    
    Wie gaat scheiden, heeft behoefte aan duidelijkheid, zekerheid en rust. Daarnaast is goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht noodzakelijjk, zodat u weet waar u aan toe bent.
Wij bieden een <b>bemiddelaar</b> die uw discussiepunten actief oplost, samen zoekt naar de beste oplossing voor uw kinderen. Ook krijgt u persoonlijk en deskundig advies geeft over huis, kinderen en geld.
Dit allemaal voor een vast tarief voor uw scheiding, zodat u straks terug kunt kijken op een goede scheiding waarin duurzame afspraken zijn gemaakt!

<br><br>

Wij begeleiden u bij uw echtscheiding van A tot Z voor  1.969,.

<br><br>

<b>Een echtscheiding is al moeilijk genoeg!</b>

<br><br>

<b>Indexeringspercentage 2014: 0,9%</b>

  </div>

  <div class="content2">
    <div class="head">Echtscheiding</div><br>
    
    Wie gaat scheiden, heeft behoefte aan duidelijkheid, zekerheid en rust. Daarnaast is goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht noodzakelijjk, zodat u weet waar u aan toe bent.
Wij bieden een <b>bemiddelaar</b> die uw discussiepunten actief oplost, samen zoekt naar de beste oplossing voor uw kinderen. Ook krijgt u persoonlijk en deskundig advies geeft over huis, kinderen en geld.
Dit allemaal voor een vast tarief voor uw scheiding, zodat u straks terug kunt kijken op een goede scheiding waarin duurzame afspraken zijn gemaakt!

<br><br>

Wij begeleiden u bij uw echtscheiding van A tot Z voor  1.969,.

<br><br>

<b>Een echtscheiding is al moeilijk genoeg!</b>

<br><br>

<b>Indexeringspercentage 2014: 0,9%</b>

  </div>

</div>


Stukje CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
.new {
  border: 1px solid #000;
  margin-bottom: 2%;
  margin-top: 2%;
  margin-left: 10%;
  margin-right: 10%;
  overflow: hidden;
  height: 100%;
}
.content {
  width: 28%;
  background-color: #FFF;
  padding: 2%;
  color: #424242;
  border-radius: 12px;
  -moz-border-radius: 12px;
    -webkit-border-radius: 12px;
  float: left;
  margin-right: 2%;
  height: 100%;
}
.content1 {
  width: 28%;
  background-color: #FFF;
  padding: 2%;
  color: #424242;
  border-radius: 12px;
  -moz-border-radius: 12px;
    -webkit-border-radius: 12px;
  float: left;
  margin-right: 2%;
  height: 100%;
}
.content2 {
  width: 28%;
  background-color: #FFF;
  padding: 2%;
  color: #424242;
  border-radius: 12px;
  -moz-border-radius: 12px;
    -webkit-border-radius: 12px;
  float: left;
  height: 100%;
}


body {
  font-size: 14px;
  color: #FFF;
  font-family: Arial;
  background-color: #213E83;
  /* IE10 Consumer Preview */
background-image: -ms-linear-gradient(top, #CEECF5 0%, #5188C7 70%, #213E83 100%);

/* Mozilla Firefox */
background-image: -moz-linear-gradient(top, #CEECF5 0%, #5188C7 70%, #213E83 100%);

/* Opera */
background-image: -o-linear-gradient(top, #CEECF5 0%, #5188C7 70%, #213E83 100%);

/* Webkit (Safari/Chrome 10) */
background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0, #CEECF5), color-stop(0.7, #5188C7), color-stop(1, #213E83));

/* Webkit (Chrome 11+) */
background-image: -webkit-linear-gradient(top, #CEECF5 0%, #5188C7 70%, #213E83 100%);

/* W3C Markup, IE10 Release Preview */
background-image: linear-gradient(to bottom, #CEECF5 0%, #5188C7 70%, #213E83 100%);
line-height: 1.2em;
}


Ik hoop dat iemand kan helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 16:38:22
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2014 17:56:41
Anchor link
Zelfde topic als http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/css-height-100/93488/last/

Graag verder gaan in dat topic.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.