css laadt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Han

Han

07/01/2006 20:55:00
Quote Anchor link
nou kijk ik heb voor internet explorer en mozilla etc. een andere css gemaakt maar om een of andere reden laadt geen enkele browser mijn css helemaal hij laat gewoon dingen achter
dit is mijn if statement:

<link href="http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? if (strstr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],'.NET')!=false)
   {
echo "NEW/iestyle.css";}
   else
{echo 'NEW/style.css';}; ?>
" rel="stylesheet" type="text/css" />


weet iemand wrom hij mijn hele css niet laadt als iemand het nodig zou hebben dit is de link : http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/NEW/index.php
Gewijzigd op 07/01/2006 22:49:00 door Han
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:11:15
 

07/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Volledige url proberen?

Ik zou overigen geen XHTML proberen op lycos...
Gewijzigd op 07/01/2006 20:58:00 door
 
Han

Han

07/01/2006 20:59:00
Quote Anchor link
hmmm ff kijke

:O

ik heb in de css gewoon niet de hele url gezet :s hoe dom ben ik eigenlijk (HEEEEEEEL)

sry
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.