[CSS] Meerekken van de site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim

Tim

30/08/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Op dit moment ben ik zoals vele van jullie met een site bezig en loop daarbij tegen een probleem aan: Binnenin twee 'overhangende' divjes zit een lap tekst in een aparte div met variabele lengte. De eerste twee divjes horen mee te rekken als te tekst langer wordt, maar dat doen ze niet... Anybody know what is the problem?

Hier is de code:

#overgang {

position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;

background: url('pictures/links.png') repeat-y;
min-height: 100%;
height: auto;
width: 100%;

}

#overgang2 {

position: absolute;
top: 0px;
right: 0px;

background: url('pictures/rechts.png') repeat-y;
min-height: 100%;
height: auto;
width: 100%;

}



<div id="overgang">
<div id="overgang2">

<div style='position: absolute; top: 150px; left: 400px; z-index: 100; text-align: center;'>
TEKST TEKST TEKST
</div>

</div>
</div>



Bij voorbaat dank,
Tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:57:59
 
Bart van der veen

bart van der veen

30/08/2007 18:03:00
Quote Anchor link
link of screendump is altijd handig in dit soort gevallen...
 
Tim

Tim

30/08/2007 18:14:00
Quote Anchor link
Heey,

Hoe werkt dat??

Grt....
 
GaMer B

GaMer B

30/08/2007 18:28:00
Quote Anchor link
1.Zet even een linkje naar je pagina/site, zodat we het probleem 'live' kunnen zien.
2.Maak een screenshot (PrtSc), plakken in Ms. Paint, opslaan als jpg of png en dan online zetten met behulp van photobucket.com of imageshack.us (of nog een andere als je die prefereert).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.