Css niet zichtbaar.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wesley PHP

Wesley PHP

22/12/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik heb een registratie script en hij doet het, maar de css is niet zichtbaar maar als ik op de registratie button klik dan doet hij het wel.

Dit is mijn HTML code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
<head>
<title> VoetbalUnited | Registratie </title>
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Voornaam</td>
      <td><input type='text' name='Voornaam' size='50' value='<?php echo $_POST['Voornaam']; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Gebruikersnaam</td>
      <td><input type='text' name='Gebruikersnaam' size='50' value='<?php echo $_POST['Gebruikersnaam']; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Wachtwoord</td>
      <td><input type='password' name='Wachtwoord' size='50' value='<?php echo $_POST['Wachtwoord']; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail adres</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='50' value='<?php echo $_POST['Email']; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input type='submit' name='Registreer' value='Registreer' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
</html>


EDIT: Als ik alleen <link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> laat staan doet hij het wel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:00:15
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

22/12/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="stijl.css" type="text/css" media="screen" />
 
Steen

steen

22/12/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Action leeglaten, geen PHP waarden (tenzij andere pagina)
 
Wesley PHP

Wesley PHP

22/12/2009 18:38:00
Quote Anchor link
Hij doet het nog niet echt raar, waarom doet hij het wel zonder de html head code's, en met niet..
 
GaMer B

GaMer B

22/12/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Heb je niet een beetje last van een cache? Probeer eens de cache van je browser te legen en nog eens te kijken...
 
Wesley PHP

Wesley PHP

23/12/2009 17:13:00
Quote Anchor link
@Gamer
Gedaan maar hij doet het nog niet. Toch bedankt voor de hulp!
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

24/12/2009 00:41:00
Quote Anchor link
bij mij werkt jouw code wel! Ik krijg alleen een foutmelding omdat de $_POST[variabelen] leeg zijn. Maar dat mag de css-pret niet drukken.

Gebruik je misschien een oudere browser?
Staan er geen fouten in je css?
Misschien werkt het als je het absolute pad opgeeft naar de stylesheet?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

26/12/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Als ik deze code weg haal doet hij het wel:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.