CSS Werkt niet in firefox.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick

Patrick

09/04/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Hey dit is me css:

<style type="text/css">
/* Scroll kleurtje.. */
BODY {
SCROLLBAR-BASE-COLOR: #f2f4f7; SCROLLBAR-ARROW-COLOR:#bac5d6 ;
}
/* Link decoratie.. */
A {
text-decoration: none;
color: #000000;
font-size: 10px;
font-style: normal;
font-weight: bold;


}
A:hover {
text-decoration: underline; color: #000000;
}
/* <h1> / </h1> text style.. */
h1 {
font-family: Verdana;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
.1 {
font-family: Verdana;
font-size: 10px;
font-style: normal;
color: #000000;
text-decoration: none;

}
.2 {
font-family: Verdana;
font-size: 10px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
font-variant: small-caps;
color: #000000;
text-decoration: none;
}
</style>

En in me html pagina gebruik ik als code om het te inporten:
<style type="text/css">@import "css/style.css";</style>
Ik weet dat het werkt want de links underline werkt wel. Waarom neemt hij de lettertype style niet mee? In internet explorer werkt hij wel.
Patrick.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:04:48
 

09/04/2006 17:11:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende bij mij in mijn stylesheet staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
a:link {
    font: 11px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #000000;
    text-decoration: underline;
 
Patrick

Patrick

09/04/2006 17:35:00
Quote Anchor link
De linken werken wel in firefox maar hij neemt de letters niet mee terwijl ik ze een style heb toegewezen, In internet explorer pakt hij alles wel goed. Wat heb ik verkeerd gedaan?
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

09/04/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Die kleuren aan de scrollbalken geven werkt ook alleen in IE.
 
Patrick

Patrick

09/04/2006 17:41:00
Quote Anchor link
Jah maar dat wist ik al, Maar waarom die letters niet? Dat moet toch werken of gebruik ik de verkeerde code voor text <span class="2"> doe ik bij het text.
Snap er niks van moet werken volgens mij.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

09/04/2006 17:49:00
Quote Anchor link
Ik dacht ergens te lezen te hebben dat classes niet alleen uit cijfers mochten bestaan.
 
Frank -

Frank -

09/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet de naam van een class zelfs beginnen met een letter en niet met een cijfer. Kan het mis hebben.

Je mag er van uitgaan dat wanneer iets niet werkt in FF (of een andere Mozilla-browser) er een fout in je code zit. Dat IE iets wel slikt, zegt (helaas) helemaal niets. Laat op www.w3.org de boel eens valideren, dat levert vaak wel aanknopingspunten op om de uiteindelijke oplossing te vinden.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/04/2006 18:13:00
Quote Anchor link
Van w3schools: Do NOT start a class name with a number! It will not work in Mozilla/Firefox.

Tip: namen van variabelen, classes en id's nooit met een nummer beginnen, dan zit je altijd goed.
 
Patrick

Patrick

09/04/2006 18:14:00
Quote Anchor link
oh oke' Zal het proberen, CSS is ook nieuw voor mij dus. Maar werkt wel prima. Nu alleen voor firefox nog?
 
Patrick

Patrick

09/04/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Werkt! Jeetje super!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.