[CSS] Z-index vertikt het

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wessel Johnson

Wessel Johnson

08/11/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik was bezig met de css voor mijn site. Maar ik had een probleem met divjes, daarom plaatste ik ze overelkaar heen en ik probeerde de z-index te gebruiken. Maar dat wil gewoon niet! Wat ik ook doe, niets lukt. Misschien weten jullie het?

URL:
http://www.wesselb.nl/new

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
            #page
            {                
                color: #fff;
                background-color: #000;
                height: 100%;
                position: absolute;
                top: 0;
                left: 0;
                margin: 0;
                z-index: 1;  /*  <----  */
            }


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            #header
            {
                margin: 0;
                padding: 10px;
                background-color: #fff;
                height: 100px;
                z-index: 2; /*  <----  */
            }
            


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<div id="header">
            <div id="img">
                <img src="img/star.jpg" alt="WesselB.nl!" id="img-pic">
                <br />
                <img src="img/txt.png" alt="WesselB.nl!" id="img-pic-2">
            </div>
            <div id="zoek">
                <form action="zoeken.php" method="post">
                    <input type="text" id="zoek-balk" value="" onFocus="javascript:check_focus(this);" onBlur="javascript:check_blur(this);"><input type="submit" id="zoek-knop" value="">
                </form>
            </div>
        </div>
        <div id="gradient"></div>
        <div id="page">
            <div id="padd"><h1>Z-INDEX VERTIKT HET</h1>

                
            </div>
        </div>


Alvast bedankt, Wessel!


Edit:

Aanvulling
De #header moet over de #page heen komen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:59:56
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/11/2007 21:39:00
Quote Anchor link
De header moet ook een position: abolute en een left en een top krijgen, anders werken z-indexen niet.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

09/11/2007 06:48:00
Quote Anchor link
Ja! Het werkt! Bedankt Jan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.