[CSS]Fileupload bij cssforms

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Red Crew

Red Crew

18/11/2006 21:54:00
Quote Anchor link
Ik ben alle forms in mijn scriptje aan het veranderen naas CSS forms.
Maar bij mijn fileupload krijg ik de volgende melding
Notice: Undefined index: afbeelding in C:\server\Apache2\htdocs\dvd\dvd\index.php on line 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    echo '<p>'.PHP_EOL;
    echo '<label for="afbeelding" class="align_text">Afbeelding van de dvd :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="'.(2*1024*1024).'" />'.PHP_EOL;
    echo '<input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding" value="" />'.PHP_EOL;
    echo '</p>'.PHP_EOL;
?>

Terwijl hij het bij mijn vorige code wel nog deed wat heb ik verkeerd veranderd ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        echo '<td>'.PHP_EOL;
        echo '<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="'.(2*1024*1024).'" />'.PHP_EOL;
        echo '<input type="file" name="afbeelding" value="" />'.PHP_EOL;
        echo '</td>'.PHP_EOL;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:05:34
 
Kalle P

Kalle P

18/11/2006 21:57:00
 
Red Crew

Red Crew

18/11/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Ik heb 1 fieldset rond mijn hele form ?
Is dat niet voldoende ?
Want de rest werkt als een klokje

edit: Een fieldset extra rond file de file upload gezet en fout blijft
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Kalle P

Kalle P

18/11/2006 22:03:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet aan?
Meer info zou prettig zijn.
 
Red Crew

Red Crew

18/11/2006 22:08:00
Quote Anchor link
Ik selecteer een bestand op de harde schijf en hij pakt hem niet aan naar de volgende pagina om te uploaden.

Vandaar mijn foutmelding:
Notice: Undefined index: afbeelding in C:\server\Apache2\htdocs\dvd\dvd\index.php on line 55

En mijn volgende actiepagina retourneerd de volgende gegevens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    } elseif ( ( empty($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
?>
 
Bo az

Bo az

18/11/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Bevat je form tag dit atribuut
enctype="multipart/form-data"
?
 
Red Crew

Red Crew

18/11/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Oeps.

Dat was inderdaad het probleem
*kuch*
Zeer stomme fout :)

Merci Boaz
 
Bo az

Bo az

18/11/2006 22:27:00
Quote Anchor link
mja, wedde dat je het nu nooit meer vergeet ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2006 22:32:00
Quote Anchor link
Ja, da's een ouwe bekende.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.