CSV importeer script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

31/01/2008 15:30:00
Quote Anchor link
Ik ben aan een csv importeer script aan het werken maar het gaat niet goed de code is :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
include("../config.php");


if(isset($_POST['importeer'])){






$file = $_FILES['file']['name'];
$file = addslashes ($file);

$sql = "LOAD DATA INFILE '".$file."' INTO TABLE tbl_test";

echo 'Een moment geduld aub...';

mysql_query("$sql") or die(mysql_error());
header('Location: importeersql.php');

}

else {
?>



<form action="importeersql.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="file">
<input type="submit" name="importeer" value="importeer">
</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>




loklaal krijg ik de foutmelding:
c:\wamp\bin\mysql\mysql5.0.45\data\dchain\test.sql terwijl dit na mijn mening c:\wamp\www\www\test.sql moet zijn


En op het interent krijg ik:
Access denied for user 'dchain'@'%' (using password: YES)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 05:42:08
 
Jens V

Jens V

31/01/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Ik denk dat hee paswoord of je username van je database fout is. Als het dat niet is, moet je je meer toegang geven, want dan heb je de rechten niet...
 
Bart van der veen

bart van der veen

31/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
ik ben dat het sowieso niet gaat werken $_FILES['file']['name']; geeft "bestand.txt" terug zonder de locatie als ik me niet vergis....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.