Ctrl+s script werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fabian webstars

Fabian webstars

15/11/2016 18:30:05
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een scriptje waarmee strl+s mee wordt overgenomen en dat je dan in plaats van de pagina kan opslaan een bericht opslaat.
dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    (function($){
        $(document).ready(function(){  

            // Save Form
  $(window).keypress(function(event) {
   if (!(event.which == 115 && event.ctrlKey) && !(event.which == 19)) return true;
   $("#container form input[name=save]").click();
   event.preventDefault();
   return false;
  });

        });
    })(jQuery);
    </script>

 <div class="col-md-5">
  <div id="container">
  <form method="post">
   <label for="artikel"><h2>Artikel aanmaken</h2> </label>
   <div class="form-group">
    <label for="article">Naam van artikel</label>
    <input type="text" name="article" class="form-control" id="article" maxlength=90 minlength=4 required>
   </div>      
   <div class="form-group">
    <label for="content">Inhoud:</label>
    <textarea class="form-control" rows="20" name="content" id="content" required></textarea>
   </div>
   <input name="save" type="submit" value="Aanmaken" class="btn btn-primary">
 </div>
 </div>
</div>


Zou iemand me kunnen uitleggen wat er mis is gegaan en me kunnen helpen het te verbeteren?
Ik ben niet erg goed met javascript.

Fabian
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 12:52:09
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/11/2016 19:28:49
Quote Anchor link
Werkt prima.

Aangenomen dat het een php bestand is, als je dit bovenaan de code zet kan je zien wat er wordt verstuurd :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if ( isset($_POST['save'] ) ) {
    echo $_POST['article'] . '<br />';
    echo $_POST['content'] . '<br />';
}


?>
Gewijzigd op 15/11/2016 19:29:04 door Adoptive Solution
 
Fabian webstars

Fabian webstars

15/11/2016 21:13:19
Quote Anchor link
Bedankt voor je antwoord.
Ja het is een php bestand. Als ik op de savebutton klik werkt ie wel gewoon, alleen als ik crtl+s in druk gebeurd er niks. Er staat ook gewoon wat er moet staan als ik echo article/content doe.
Werkt het scriptje wel bij jou, zou het dan ergens anders aan kunnen liggen? Of ligt het aan het scriptje?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

20/11/2016 16:44:11
Quote Anchor link
Zou iemand me kunnen vertellen wat er fout gaat in het script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2016 16:48:13
Quote Anchor link
De CTRL+S shortkey werkt prima in JSfiddle.
Dus met je script is niks mis.
 
Fabian webstars

Fabian webstars

20/11/2016 16:59:44
Quote Anchor link
Als ik ctrl+s doe bij d fiddle krijg ik nog steeds het popupje om de pagina op te slaan (opslaan als in downloaden). Ik gebruik google chrome, kan het daar aan liggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2016 17:12:49
 
Fabian webstars

Fabian webstars

20/11/2016 17:30:41
Quote Anchor link
bedankt het werkt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.