CURL response netjes maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »
Jurre Koets

jurre Koets

28/02/2013 23:55:59
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb succesvol een CURL script geschreven, dit script haalt cijfers uit een leerlingen portaal.(http://koetse.eu/test/curl.php)(let maar niet op de cijfers :P)

Maar nu is alles wat er uit komt een zooitje! Hoe kan ik er voor zorgen dat het wordt geexporteerd naar een .xml bestand.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?xml version="1.0"?>
<note>
    <vak>netl</vak>
        <cijfer>6.6</cijfer>
        <cijfer>6.3</cijfer>
        <cijfer>4.9</cijfer>
        <tsg>5.8</tsg>
        <se>5.8</se>
</note>


Ik heb al gekeken naar arrays maar daar wordt ik ook niet veel wijzer van.

Edit:

extra toelichting.

MVG Jurre.
Gewijzigd op 01/03/2013 18:16:33 door Jurre Koets
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:21:52
 
Reshad F

Reshad F

01/03/2013 00:25:11
Quote Anchor link
show us some code
 
Jurre Koets

jurre Koets

01/03/2013 15:02:01
Quote Anchor link
Derpy me,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
$wu_loginname
= '....';
$wu_password = '....';
$page = 'derp';
 
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'https://leerling.penta.nl/login?passAction=login');
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,'wu_loginname=....&wu_password=....&path=%2FPortaal%2FBeginpagina');
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
//curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, "./my_cookies.txt");
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, "./my_cookies.txt");
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3");
curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, "http://www.facebook.com");
$page = curl_exec($ch);

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,'https://leerling.penta.nl/Portaal/Rooster/Roosterwijzigingen_MW');
 curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, "./my_cookies.txt");
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 0);
 $rooster = curl_exec($ch);

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,'https://leerling.penta.nl/Portaal/Cijfers/Cijferoverzicht_Examendossier?wis_ajax=1&ajax_object=4291');
 curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, "./my_cookies.txt");
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 0);
 $cijfer = curl_exec($ch);

//echo $rooster;
echo $cijfer;


?>
Gewijzigd op 01/03/2013 17:12:47 door jurre Koets
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2013 15:21:52
Quote Anchor link
Je moet de string van lijn 2 afsluiten ( met een ' )
 
Jurre Koets

jurre Koets

01/03/2013 17:12:06
Quote Anchor link
Ahh, maar dat was het probleem niet. Dat moet gebeurt zijn toen ik de gebruikersnaam en wachtwoord weghaalde.
 
Erwin H

Erwin H

01/03/2013 17:17:14
Quote Anchor link
Wat is nu precies je vraag? Je wil het er anders uit laten zien, maar wat je geeft in je eerste post is min of meer gelijk aan wat ik zie als ik naar die website ga. Verder is het voor ons ook niet duidelijk hoe je het nu aangelevert krijgt. In bovenstaande code, bevat $cijfer de volledige tabel met alle cijfers?
Verder vraag ik me ook af of je niet gewoon via wat css de opmaak kunt verbeteren. Alles staat nu in een tabel, dus die kan je gaan stylen.
 
Jurre Koets

jurre Koets

01/03/2013 18:14:03
Quote Anchor link
Ik heb waarschijnlijk niet goed aangegeven wat ik probeert te doen.

Het inloggen en het ophalen van de cijfers gaat prima. Maar nu wil ik de cijfers die in de tabel staan graag exporteren naar een xml bestand.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?xml version="1.0"?>
<note>
    <vak>netl</vak>
        <cijfer>6.6</cijfer>
        <cijfer>6.3</cijfer>
        <cijfer>4.9</cijfer>
        <tsg>5.8</tsg>
        <se>5.8</se>
</note>
 
Erwin H

Erwin H

01/03/2013 18:37:20
Quote Anchor link
Dan is de vraag hoe je precies die gegevens uit je curl request krijgt. Wat is dat? Is dat een volledige html pagina, is dat een deel van de html pagina, zijn het rauwe cijfers? Alleen als je weet wat de input is kan je bepalen hoe je de output kan gaan maken.
 
Jurre Koets

jurre Koets

02/03/2013 15:43:11
Quote Anchor link
De uitput van curl, is een gedeelte van een html pagina. Maar het is een wirwar van code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
<head></head><body><div class="objectWrapper som_cijfers_ed" id="objectWrapper4291" rel="4291">
<wissearch:exclude>
<div class="widget">
<div class="widgetTop">
<div class="ribbon">
<div class="ribbonInner">
<h3>
Examendossier Jurre (4HC)</h3>
<div class="buttons">
<a class="buttonSmall print_button" data-print-parameters="" onclick="">
<i class="size_16 portlet_icon_print"></i>
</a>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="widgetBottom">
<div class="header">
<div class="ribbon" style="font-size:0;"></div>
<div class="triangle left"></div>
<div class="triangle right"></div>
<div class="headerText">
</div>
</div>
<div class="content">
<div class="result__wrapper">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%">
<tbody>
<tr>
<td valign="top" width="50">
<div class="result__subjectlabels" id="result__subjectlabels">
<ul>
<li class="result__header_left">&nbsp;</li>
<li><span title="keuze werktijd">kwt</span></li>
<li><span title="Nederlandse taal en literatuur">netl</span></li>
<li><span title="Engelse taal en literatuur">entl</span></li>
<li><span title="levensbeschouwelijk vormingsonderwijs">lv</span></li>
<li><span title="wiskunde B">wisb</span></li>
<li><span title="wiskunde D">wisd</span></li>
<li><span title="verrijkingsles rekenen">re</span></li>
<li><span title="natuurkunde">nat</span></li>
<li><span title="scheikunde">schk</span></li>
<li><span title="maatschappijleer">maat</span></li>
<li><span title="lichamelijke opvoeding">lo</span></li>
<li><span title="bewegen, sport en maatschappij">bsm</span></li>
<li><span title="culturele en kunstzinnige vorming">ckv</span></li>
<li><span title="combinatiecijfer havo">comh</span></li>
<li><span title="extensief onderwijs">exo</span></li>
<li><span title="mentorles">mr</span></li>
<li><span title="exo1">exo1</span></li>
<li><span title="exo2">exo2</span></li>
<li><span title="exon">exon</span></li>
<li><span title="exos">exos</span></li>
</ul>
</div>
</td>
<td>
<div class="result__overview" id="result__overview">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="result__table" width="100%">
<thead>
<tr>
<td>
Resultaten</td>
<td>Toetssoortgemiddelde</td>
<td>SE</td>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td>
&nbsp;
</td>
<td>
&nbsp;
</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12netlT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;3&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Nederlandse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;21-09-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.6</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12netlT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;6&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Nederlandse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;16-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.3</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.9&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12netlT2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;6&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Nederlandse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;01-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.9</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Nederlandse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.8</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Nederlandse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.8</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class="triggerBubble cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.5&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12EntlT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;12-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.5</span></a><span class="bubble"><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets 2 van T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;12-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.3</span></a></span><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets 1 van T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;29-09-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.7</span></a></span></span><img class="openIcon" src="/fs/SOMTools/images/mini_right.png"></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;10.0&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12entlT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;12-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">10.0</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12entlT2a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;02-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.6</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;9.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12entlT2b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;28-01-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">9.6</span></a></span>
<span class="triggerBubble cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12entlP1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;08-04-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;12-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.7</span></a><span class="bubble"><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets per.1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;deeltoets&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;12-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.7</span></a></span></span><img class="openIcon" src="/fs/SOMTools/images/mini_right.png"></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.6</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Engelse taal en literatuur&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.6</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Praktische opdracht&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;levensbeschouwelijk vormingsonderwijs&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;08-04-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;24-01-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.8</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;levensbeschouwelijk vormingsonderwijs&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;15-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.8</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor Praktische opdracht&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Praktische opdracht&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;levensbeschouwelijk vormingsonderwijs&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.8</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;levensbeschouwelijk vormingsonderwijs&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.8</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;levensbeschouwelijk vormingsonderwijs&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.3</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.5&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisbT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde B&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;29-09-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.5</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisbT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde B&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.7</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.2&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisbT2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;10&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde B&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.2</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.1&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde B&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.1</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.1&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde B&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.1</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisdT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde D&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;01-10-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.3</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisdT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde D&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;17-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.4</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.1&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12wisdT2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;10&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde D&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;03-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.1</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde D&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.7</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.7&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;wiskunde D&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.7</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
&nbsp;
</td>
<td>
&nbsp;
</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12natP1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;20-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.8</span></a></span>
<span class="triggerBubble cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12natT1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.3</span></a><span class="bubble"><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11natT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;29-10-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.6</span></a></span><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.1&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11natT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.1</span></a></span></span><img class="openIcon" src="/fs/SOMTools/images/mini_right.png"></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;4.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12natT2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">4.4</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.0&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12natP2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;P2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.0</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.5&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.5</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;5.5&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;natuurkunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">5.5</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12schkT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;scheikunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;15-10-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.4</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;9.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12schkT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;scheikunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;15-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">9.6</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H12schkT2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;scheikunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;01-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.8</span></a></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.9&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;scheikunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.9</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.9&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;scheikunde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.9</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class="triggerBubble cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;28-01-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.4</span></a><span class="bubble"><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;6.0&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11maatT2a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-12-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">6.0</span></a></span><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.8&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11maatT2b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T2b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;28-01-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.8</span></a></span></span><img class="openIcon" src="/fs/SOMTools/images/mini_right.png"></span>
<span class="triggerBubble cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;13-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.4</span></a><span class="bubble"><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.3&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11maatT1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1b&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;4&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;13-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.3</span></a></span><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=\'3\'&gt;&lt;img src=\'/fs/SOMTools/images/info_deelresultaat.png\' /&gt; Dit cijfer is een deelresultaat&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.6&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H11maatT1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;T1a&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;19-11-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;01-10-2012&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.6</span></a></span></span><img class="openIcon" src="/fs/SOMTools/images/mini_right.png"></span>
</td>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;8.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">8.4</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.4&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoort gemiddelde voor SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Toetssoortgemiddelde&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.4</span></a></span>
</td>
<td><span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;7.9&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Gemiddelde voor het schoolexamen&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SE cijfer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;maatschappijleer&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">7.9</span></a></span></td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;Cijfer&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;&lt;strong&gt;G&lt;/strong&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Beschrijving&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;hd per. 2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetscode&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;H2&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Toetssoort&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;Handelingsdeel&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Weging&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Onderdeel&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;lichamelijke opvoeding&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Datum&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;04-02-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;u&gt;Laatst gewijzigd op&lt;/u&gt;&lt;/td&gt;&lt;td&gt;:&lt;/td&gt;&lt;td&gt;24-01-2013&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/div&gt;">G</span></a></span>
<span class=" cijfer"><a href="javascript: void(0)" class="result__figure"><span rel="&lt;div&gt;&lt;table border=\'0\' cellpadding=\'0\' cellspacing=\'0\'&gt;&lt;tr&
 
Erwin H

Erwin H

02/03/2013 15:55:00
Quote Anchor link
Dan kan je twee dingen doen. Ofwel de hele tekst inladen in een DOM parser (bijvoorbeeld DOMdocument: http://www.php.net/manual/en/domdocument.loadhtml.php) en dan door de DOM lopen om alles eruit te halen wat je wilt. Ofwel je kan met behulp van regexen de data die je nodig hebt eruit filteren.
 
Eddy E

Eddy E

02/03/2013 16:14:34
Quote Anchor link
Ik raad je aan de DOM te gebruiken.
Daarmee kan je alle elementen naar keuze doorlopen (alle <span>'s bijvoorbeeld).
Dat, in combinatie met genoeg str_replace()'s, gaat het wel lukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.