cURL + SSL = error 56: "Failure when receiving data from the peer"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Douwe

Douwe

21/02/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dit script om verbinding te maken met een server met poort 22, FTP via SSL dus.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$rCurl
= curl_init();
    
curl_setopt_array(
  $rCurl,
  array(
    CURLOPT_URL  => "s05.XXX.eu",
    CURLOPT_PORT => 22
  )
);


$bCurl = curl_exec($rCurl);
?>

Het probleem is alleen dat $bCurl false is, ik met curl_errnr() 56 terug krijg, en met curl_error() "Failure when receiving data from the peer". De cURL-site geeft 'Failure with receiving network data.' als description voor errnr 56. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt voor de moeite!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 17:04:19
 
- -

- -

21/02/2009 17:56:00
Quote Anchor link
cURL is gemaakt voor het HTTP-protocol, en niet voor het FTP-protocol. Hier vind je meer informatie over PHP en FTP.
 
Douwe

Douwe

21/02/2009 18:02:00
Quote Anchor link
http://nl.php.net/manual/en/intro.curl.php:
PHP supports libcurl, a library created by Daniel Stenberg, that allows you to connect and communicate to many different types of servers with many different types of protocols. libcurl currently supports the http, https, ftp, gopher, telnet, dict, file, and ldap protocols.. libcurl also supports HTTPS certificates, HTTP POST, HTTP PUT, FTP uploading (this can also be done with PHP's ftp extension), HTTP form based upload, proxies, cookies, and user+password authentication.

FTP wel dus. Maar ik zie nu ook de SFTP daar niet tussen staat... That's a pity...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Tom K

Tom K

21/02/2009 18:06:00
Quote Anchor link
kijk eens naar:
PHP: ftp_ssl_connect
 
Douwe

Douwe

21/02/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Volgens mij haal ik hier SFTP: FTP via SSH, die poort 22 gebruikt en FTPS: FTP over SSL, die gewoon poort 21 gebruikt door elkaar... Het komt er in ieder geval op neer dat ik via cURL met een server met poort 22 wil verbinden, wat dus niet lukt, en niet lijkt te kunnen. Jammer maar helaas.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.