data laden in variabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent reynaert

vincent reynaert

03/08/2010 19:32:48
Quote Anchor link
Goede avond iedereen,

Eerst en vooral een dikke pluim voor deze forums, ze hebben me al vele malen uit de nood geholpen.Dit is mijn eerste post en het is al direct met een vraag. Mijn excuses hiervoor.

Ik ben bezig met een project en nu wil ik vanuit as3.0 een array naar php zenden. Dit doe ik als volgt:

in as3.0:
ExternalInterface.call("geatSeatsFromFlash", seatNumberArray);

En dan doe ik het volgende in jquery:

function geatSeatsFromFlash(seatsArray){
$.ajax({
type: "POST",
data: {seatsPHPArray: seatsArray},
url: "index.php?page=winkelwagentje",
timeout: '3000',
error: function(XMLHttpRequest, textStatus, errorThrown){
alert('Error loading HTML document: ' + textStatus + ' - ' + errorThrown);
},
success: function(data, textStatus){
//Wat moet hier komen??
}

});
}

Nu is mijn vraag: Wat moet ik doe om de array uit flash in een andere array te stoppen zodat ik deze kan gebruiken in php?

Dank bij voorbaat
Gewijzigd op 03/08/2010 19:36:17 door Vincent reynaert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:17:52
 
JvG G

JvG G

06/08/2010 20:18:52
Quote Anchor link
Als het goed is zit in je "success:" event het resultaat van je request.

probeer eens wat te doen met de variabel data in dat stuk
bv. alert(data), of alert(data.arraynaam.veldnaam).
 

06/08/2010 20:23:40
Quote Anchor link
Als het goed is kan je direct in actionscript al een url aanroepen waar je een array naar toe stuurt. Is veel simpeler.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.