Data laten genereren tussen opgeven momenten.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ano Niem

Ano Niem

02/11/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Ik zit nu al een tijdje na te denken hoe ik het best een lijst met verschillende data kan laten genereren (of datums voor de gene die data niet snappen :P)

Tussen 2 opgegeven data (bijv: 2008-10-23 en 2008-11-11) wil ik van elke dag de datum hebben dus :

2008-10-23
2008-10-24
2008-10-25
...
etc
...
2008-11-11

Nu kan ik dit wel met wat loopjes oplossen waarin van elke maand het aantal dagen wordt opgevraagd. (date(t))
Maar er is vast een effectievere methode die ik over het hoofd zie.

Iemand een ideetje?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:32:10
 
- SanThe -

- SanThe -

02/11/2008 18:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

$start = '2008-10-23';
$eind = '2008-11-11';
while($start <= $eind)
{

    echo $start . '<br/>';
    list($Y, $m, $d) = explode('-', $start);
    $start = date('Y-m-d', mktime(0, 0, 0, $m, $d + 1, $Y));
}

?>
 
Ano Niem

Ano Niem

02/11/2008 19:36:00
Quote Anchor link
ThnQ :)

Dat is al een stuk minder dan de 25 regels die ik had :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.