data uit een mysql tabel toewijzen aan een php tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

25/06/2004 23:54:00
Quote Anchor link
while($geslachtnrteller<=$laatstemogelijkheid)
{
$geslacht[$geslachtnrteller]=$geslachttabel[0][$gelachtnrteller];
$geslachtnrteller++;
}

Ik heb deze code staan. geslachttabel is het gevolg van een mysql_fetch_array. Die tabel zou moeten bestaan uit 1 kolom met x waarden. Die x is dan de variabele $laatstemogelijkheid. Ik wil die waarden toekennen aan de tabel geslacht. Dit lukt niet, weet soms iemand waarom ? en hoe kan ik dit oplossen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 08:05:20
 

26/06/2004 00:15:00
Quote Anchor link
'k heb een gedeeltelijke opl dr een row te fetchen, nu werkt de toepassing wel, mr ik denk dat ik een vluggere opl zou hebben, mocht ik via die arrayfct werken zoals hierboven, die niet werkt ...

nu doe ik :
$geslachtnrteller=0;
while($geslachtrij=mysql_fetch_row($resultatenset))
{
$geslacht[$geslachtnrteller]=$geslachtrij[0];
print("$geslacht[$geslachtnrteller]"."<br>");
$geslachtnrteller++;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.