database en 2 sites :/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs

matthijs

02/02/2007 16:44:00
Quote Anchor link
hoihoi mijn ene site heeft een database en mijn andere site niet,, nu wil ik dat mijn ene site van funpic.org contact maakt met mijn andere site gehost door ditmagniet.nl

de database naam heet Http://phpmyadmin.oq.funpic.org

dus dan zou ik zeggen dan doe ik bij de ene site die geen databaseheeft dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
   $bot[database_host] = "http://phpmyadmin.oq.funpic.org";
   $bot[database_user] = "oq****";
   $bot[database_password] = "*****";
   $bot[database_name] = "oq****";


maar dan krijg ik deze error
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'oq'@'www.ditmagniet.nl' (using password: YES) in /sites/blabla/bot.php on line 78

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /sites/blabla/bot.php on line 79


:x help hij verbindt totaal niet met die database van funpic :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Matthijs
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:47:05
 
- -

- -

02/02/2007 16:46:00
Quote Anchor link
miss http:// weghalen. anders heeft funpic die functie uitgezet (dayt kan je immers uitzetten)
 
- wes  -

- wes -

02/02/2007 16:47:00
Quote Anchor link
ik zou even je username / password eruit strippen, u missed one
 
Daan

Daan

02/02/2007 16:49:00
Quote Anchor link
Heb zelf ook dat probleem gehad, maar ben er ook niet uitgekomen..
Heb niet heel lang gezocht ofzo, maar lukte niet zonder http:// en ook niet met het ip-adres..

Dus als iemand het wel weet, zou dat handig zijn..
 
Matthijs

matthijs

02/02/2007 16:50:00
Quote Anchor link
idd daan :( zonder http werkt het niet
 
Daan

Daan

02/02/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon aan ditmagniet.nl vragen hoe die beveiliging zit.. Zij zullen het het beste weten..
 
Matthijs

matthijs

02/02/2007 16:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'phpmyadmin.oq.funpic.org' (61) in /sites/blabla/bot.php on line 78


daarentegen staat er nu wel phpmyadmin.oq. dus er is nu wel contact gemaakt met andere richting alleen hij faald wel
 
Matthijs

matthijs

02/02/2007 16:59:00
Quote Anchor link
ditmagniet.nl heeft ook eigen db maar dat kost 4 euro ofzo per maand :') en wrm betalen als het ook gratis kan
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

02/02/2007 17:12:00
Quote Anchor link
is het bij die funpic.org echt die server of gebruiken ze localhost??
het is namelijk bij mij wel gelukt met de db van awardspace.com en toen zat k ook op een host zonder SQL ondersteuning
 
Matthijs

matthijs

02/02/2007 17:14:00
Quote Anchor link
funpic.org zelf gebruikt localhost om contact te maken met hun db
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/02/2007 17:21:00
Quote Anchor link
Kan je dan niet iets van: [email protected] ofzo doen? Ik weet niet hoor, denk ook alleen maar mee.
 
Matthijs

matthijs

02/02/2007 17:22:00
Quote Anchor link
(17:18:27) <14Luneya> Very very few hosts will allow a database of theirs to connect outside of their webspace.
(17:18:27) <14Luneya> It's they you need to talk to.

mja krijg dat net te horen mja ;)

awardspace.com zal ik ff kijke of het daarbij wel lukt nico

_o_ tnx iedereen iig :) (K)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.