Database gegevens in form invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin

Robin

06/10/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Ik wil databasegegevens in een form invoegen (admin panel), dat lukt aardig, maar ik kom telkens hetzelfde probleem tegen.
Als bv bij het field info, de info uit meer dan 1 woord bestaat toont hij alleen het eerste woord. Nochtans, als ik een echo op mijn pagina zet (buiten het form), toont hij wel het hele info-field...

vb van code:
<input type = "text" name = "naam" id = "naam" size = "35" maxlength = "75" value =
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php  echo $rij["E_NAAM"]?>
/>
Ik dacht dat dit correct was?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 02:12:53
 
Tikkes C

Tikkes C

06/10/2008 17:55:00
Quote Anchor link
EDIT

je vergeet een ;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Robin

Robin

06/10/2008 17:56:00
Quote Anchor link
zie edit in eerste post
 
Tikkes C

Tikkes C

06/10/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?PHP

echo '<input type = text name = naam id = naam size = 35 maxlength = 75 value = '. $rij["E_NAAM"] .' />';

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Noppes

Noppes

06/10/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type = "text" name = "naam" id = "naam" size = "35" maxlength = "75" value = "<?php  echo $rij["E_NAAM"]; // het is netter een ; te plaatsen maar in dit geval niet noodzakelijk ?>" />


Het komt er dus op neer dat je alle attribuut-waarden qoute met ""
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/10/2008 18:03:00
Quote Anchor link
Nope, je bent de quotes bij het value attribuut vergeten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type = "text" name = "naam" id = "naam" size = "35" maxlength = "75" value="<?php  echo $rij["E_NAAM"]; ?>" />

@Tikkes: het voorbeeld dat jij geeft, klopt natuurlijk niet. Daar ontbreken zelfs alle quotes van de HTML...
 
Robin

Robin

06/10/2008 18:04:00
Quote Anchor link
oké, bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.